Hír

Évi $26 millió körüli ajánlata van a 49ersnek Aiyuk számára

Published on

A 49ers és a sztárelkapó Brandon Aiyuk továbbra sem tudott megállapodni egy szerződéshosszabbításról, láthatóan nincsenek közel az álláspontok. Michael Silver (San Francisco Chronicle) most arról számolt be, hogy a csapat legutóbbi ajánlata nagyjából évi $26 millióról szól az elkapó felé.

Ezt nem csoda, hogy Aiyuk nem akarja elfogadni, hiszen nem hogy nem közelíti meg Justin Jefferson $35 milliós átlagát, ami jelenleg rekordnak számít, de még csak Jaylen Waddle és Amon-Ra St. Brownét ($28,25-30 millió) sem, akik szintén idén kaptak szerződést. Aiyuk simán tud érvelni amellett, hogy náluk jobb elkapónak számít.

A támadó egyébként kihagyta a kötelező minitáborát a csapatnak, legközelebb majd az edzőtáborban kellene ismét megjelennie, de amennyiben addig nem sikerül megállapodni, úgy esélyesnek tűnik egy hold-in szituáció, azaz hogy Aiyuk ott lesz a helyszínen, de nem öltözik majd be az edzésekre. Tavaly Nick Bosával is ez volt a helyzet, vele végül csak szeptember elején, közvetlen a szezon kezdete előtt sikerült megállapodni.

Ideális esetben erre hamarabb sor kerülni Aiyuk esetében, azonban ha mégsem, akkor egy szezon közbeni csere sem tűnik elképzelhetetlennek.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group