Connect with us

Hír

Holdoutba kezdhet Haason Reddick, ha nem kap új szerződést

A Jets még márciusban szerezte meg Haason Reddicket az Eaglestől egy 2026-os harmadik körös pickért cserébe, ami második körössé válhat, amennyiben a pass rusher idén a snapek legalább 67,5 százalékán a pályán lesz és legalább 10 sacket szerez. Ilyen ellenérték után érthető, hogy Reddick egy új szerződést szeretne és az ESPN információi szerint a védő akár holdoutolhat is a célja elérése érdekében.

Reddick jelenlegi szerződése a szezon végén lejár és idén mindössze 15 millió dollárt keresne (és ebből egy cent sem garantált). Mindezt úgy, hogy karrierje során még soha nem hagyott ki mérkőzést, az elmúlt négy évben pedig 50,5 sacket szerzett három különböző csapatban. A piacon ilyen teljesítménnyel 22-24+ millió dollárt is könnyen kaphatna (ha nem többet).

A védő idén még nem vett részt önkéntes edzésen, ami effektíve már holdoutnak számít, bár ennek még olyan nagy jelentősége nincs. A Jetsnek viszont hamarosan elkezdődik a kötelező minitábora – ha ott sem jelenik meg, akkor azért már pénzbüntetést kaphat.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ragi
Ragi
26 days ago

AR óta olyan jól megy a Jetsnek, hogy saját magukkal cserélnek?😁

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x