Connect with us

Hír

Minden idők egyik legnagyubb bustja meglopta az iskolát, ahol edzősködött

JaMarcus Russell csak nem tud egyenesbe jönni. Minden idők egyik legnagyobb bustja most épp azért került a hírekbe, mert beperelték, amiért állítólag meglopta a középiskolát, ahol edzősködött.

A szó szerint legnagyobb bust – JaMarcus Russell

Russell önkéntes edzői feladatokat végzett a Williamson középiskolában. Ilyen minősítésben kereste meg Chris Knowlest, egy helyi vállalkozót, hogy segítsen felszerelni az iskola futballcsapatának súlyzós edzőtermét. Az üzletember kiállított és átadott neki egy 74 ezer dolláros csekket, az adományból azonban az iskola egyetlen centet sem kapott meg. Russell állítólag letétbe helyezte az összeget egy hitelintézetben, amiből 55 000 dollárt azonnal fel is vett.

Ami különösen szomorú az esetben, hogy Russell gyerekként a Williamsonra járt és az ott nyújtott teljesítménye miatt adott neki később ösztöndíjat az LSU. Aligha így kell meghálálni a korábban kapott segítséget és támogatást, az iskola pedig már el is tiltotta minden futballal kapcsolatos tevékenységtől és még a kampusz közelébe sem mehet.

A 38 éves ex-irányító 2007-ben 1/1-es volt, de csak 25 meccsen kezdett a Raidersben, a karrierjét pedig 52,1 százalékos pontossággal, 18 TD-vel és 23 INT-vel fejezte be.

Click to comment
2 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x