Prémium cikkek

Nem ez lesz a mérce – A Trevor Lawrence szerződés

Published on

A Jaguars az első adandó alkalommal hosszabbított a korábbi 1/1-es Trevor Lawrence-szel. A korszakos tehetségnek kikiáltott irányító közel sem tudott felnőni a várakozásokhoz, de így is egy jó QB lett belőle. És a szerződése is ilyen lett, nem ez lesz a mérce.

Lawrence egy istenadta tehetségnek volt mindig is elkönyvelve. Minden releváns szakértőnél ötcsillagos tehetség volt, az egyetemek pedig ölre mentek érte. Ő végül a Clemsont választotta, ahol három évig volt kezdő. Első idényében 11-0-s mérleget hozott össze 3280 yarddal, 30 TD-vel és mindössze négy eladott labdával. A következő szezonjában 14-1-es győzelmi mutatóval lett nemzeti bajnok, az évet pedig 3665 yarddal, 36 TD-vel és nyolc INT-vel fejezte be, ráadásul a földön is volt 563 yardja és kilenc hatpontosa.

Az utolsó egyetemi idénye csak azért nem lett emlékezetes, mert elkapta a koronavírust és kénytelen volt kihagyni két meccset, de a három év alatt összehozott 10 098 yard, 108 total TD és mindössze 17 INT így is parádés volt. Ráadásul minden fizikai paramétere megfelelt az elvártaknak, emellé intelligens, érett és nagyon képzett volt, egy pillanatig nem volt kérdés, hogy 2021-ben 1/1-es lesz, mint a legnagyobb ígéret Andrew Luck. Ehhez képest a szerződését tekintve közelebb van Jared Goffhoz.

Mennyit ér Jared Goff? – a Goff-szerződés

55 millió? 40 lett, maradhat?

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

3 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group