Connect with us

Hír

Mike Evans a Texans és a Chiefs között vacillált, mielőtt visszatért volna Tampába

Sokáig úgy tűnt, hogy a kiváló veterán elkapó Mike Evans – aki az egyik legjobb szabadügynök volt idén – csapatot fog váltani. Végül aztán a feleségével úgy döntöttek, hogy az a legjobb ha nem költöznek, így aláírt két évre $52 millióért a Buccaneershez pár nappal a piac nyitása előtt. Ha nem így lett volna, akkor jó eséllyel most a Chiefsnél vagy a Texansnál látnánk játszani – árulta el ő maga az NFL Mediának.

“Az agyam hátsó részében Houstonra és Kansas Cityre gondoltam. Imádom Mahomes játékát. Erre a két csapatra gondoltam, meg nyilván a Bucsra.”

Ki ne akarna ugyebár a kétszeres címvédő Chiefshez igazolni Mahomes mellé? És a Texans is feljövőben van CJ Strouddal, ráadásul Evans Houston környékén nőtt fel és a Texas A&M-re járt egyetemre, ezért is lett volna csábító a Texans várható ajánlata. Ezzel együtt a 2014-ben draftolt, majd azóta 1000 yardot minden évében elérő elkapó célja mindig is az volt, hogy a Buccaneersben fejezze be pályafutását.

“Az egész eddigi karrierem itt töltöttem. Ez pedig nyilván egy célom volt. Ha kikerülök a piacra, nagyon nehéz lett volna távoznom innen. Itt születtek a gyermekeim, a feleségem is régóta itt van, ezt a helyet ismeri a családom.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x