Connect with us

Hír

Shanahan Belichicket akarta védőkoordinátornak

Amikor Bill Belichicket menesztették a Patriotstól, beindultak a spekulációk, hol kaphat legközelebb állást. Főedzői posztot végül nem ajánlott neki senki, azonban Kyle Shanahan szerette volna megszerezni a valaha volt legsikeresebb edzőt, és felajánlotta neki a védőkoordinátori posztot, sőt azt mondta neki, hogy azt csinál a 49ersnél, amit csak akar – írja a TheAthletic. Belihick pedig tisztelettel visszautasította ezt az ajánlatot, majd elment tévés szakértőnek.

Voltak olyan hangok egyébként februárban, hogy Shanahannek fel kéne ajánlania a megüresedett védőkoordinátori posztot Belichicknek, és ezek szerint ez tényleg meg is történt. Akkor az tűnt ellenérvnek, hogy két dudás nem biztos, hogy megfér egy csárdában, de úgy tűnik Shanahannek nem lett volna gondja a helyzettel – vagy most már bármire hajlandó, hogy végre Super Bowlt nyerjen.

Félelmetes páros lett volna a valaha volt legjobb védőguru és a valaha volt egyik legjobb támadóguru duója, ebből tényleg Super Bowl is lehetett volna. Viszont úgy tűnik Belichick csak főedzői állást volt hajlandó elfogadni, hiszen ennél jobb lehetősége nem lett volna újabb sikereket elérni – de persze a részéről is érthető, hogy nem akar alacsonyabb szintre visszalépni.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2024-07-24 18:14

Akkora gyűrűjük lett volna, mint egy ház.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x