Connect with us

Hír

A Cowboys még mindig nem tett elfogadható ajánlatot CeeDee Lambnek és Dak Prescottnak

A Cowboys két legfontosabb támadójának lejár a szerződése az idény végén, de a csapat egyelőre sem az irányító Dak Prescottal, sem az elkapó CeeDee Lambbel nem tudott megegyezni. Sőt a legfrissebb riportok szerint továbbra is messze vannak az álláspontok, bár legalább a felek állítólag optimisták a folytatással kapcsolatban.

Prescott egy alapvetően top 10-es, jobb napjain top 5 közeli szinten is teljesíteni tudó irányító. Idén 29 millió dollárt keresne, míg a piaci ára az idei szerződések alapján legalább 52-55 millió dollár körül mozog. A Cowboysnak ráadásul nem csak szakmai okokból lenne érdemes hosszabbítani vele, hanem azért is, mert a szerződése lejárta esetén 40 millió dollárnyi halott pénz keletkezik, amit a gárda kénytelen lenne egyben elkönyvelni 2025-ben, ha az irányító távozik.

Lamb a posztján top 5-ös szintet képvisel, ami a piacon jelenleg 30-35 millió dollárt ér. Ehhez képest idén csak 17,9 millió dollárt keresne, így érthető, miért akar ő is új szerződést. Az elkapó esete annyival egyszerűbb, hogy rá jövőre tehet franchise taget a Cowboys, így a prioritás jelenleg mindenképp Prescott kell, hogy legyen.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x