Connect with us

Hír

A Raiders egész évre elvesztette pass rusherét, megsérült a Jets tackle-je

A Raiders tavaly berobbanó pass rushere, Malcolm Koonce már a szezon elején IR-re került, de akkor még úgy volt, hogy akár vissza is térhet onnan. Most viszont Tashan Reed beszámolója szerint belátták, hogy komolyabb a gond és meg kell műteni a védőt, így az egész szezont ki fogja hagyni.

A 2021-ben harmadik körös játékosnak tavaly nagyon jó éve volt 8 sackkel és 3 kierőszakolt fumble-lel, Maxx Crosby túloldalán hatékony második számú pass rusherré lépett elő. Idén még jobb szezont vártak tőle és várt magától is, azonban ez sajnos nem jött össze. Külön sajnálatos a számára, hogy tavasszal lejár a szerződése, ez a sérülés pedig biztos nem emel az értékén.


A csütörtök esti rangadón megsérült a jobb oldali tackle Morgan Moses térde, így a Jets falemberére pár hét kihagyás vár. Jó hír, hogy várhatóan nem kell műteni, így nem hosszútávú a sérülés. Mosest idén a Ravenstől szerezték meg hátsó körös draftpickekért, de szerencséjükre volt vésztervük, ugyanis az első körben draftolták Olu Fashanut, aki így átveszi majd ideiglenesen Moses helyét.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x