Connect with us

Hír

Ez vár ránk a nyitófordulóban

Két mérkőzés már lement az NFL első fordulójából, de a java még csak most jön! Vasárnap ugyanis 13 mérkőzést láthatunk, és marad egy szuperrangadó hétfőre is. 

Rengeteg dolgot lehetne felsorolni, ami miatt várjuk a nyitóforduló maradék meccseit. Például emberemlékezet óta most először láthatjuk a Patriotsot Bill Belichick nélkül, vagy épp a Seahawkst Pete Carroll nélkül. Bemutatkozik három újonc irányító is, Caleb Williams a Titans, Jayden Daniels a Buccaneers, Bo Nix pedig az említett Seahawks ellen méretteti meg magát elsőként a profik közt. A másodéves irányítók közül ketten (Bryce Young és Will Levis) teljesen új támadósorban, új edző kezei alatt mutathatják meg, hogy mi van bennük, ketten pedig (CJ Stroud és Anthony Richardson) épp egymás ellen meccselnek a forduló egyik legjobban várt összecsapásán.

De lesz itt nagyon jónak ígérkező floridai rangadó, ahol kiderül Mike McDaniel mit főzött ki az idei évre. Jim Harbaugh visszatér az NFL-be, első ellenfele a Chargers élén a csoportrivális Raiders lesz, amely épp az LA-ből kirúgott general manager Tom Telescót nevezte ki a franchise-a élére. Arthur Smith volt csapata ellen küldi harcba a Steelers támadósorát, ahol megnézhetjük azt is, mire megy Russell Wilson (vagy Justin Fields). A túloldalon pedig Kirk Cousins mutatkozik be újdonsült csapatában. Sőt mi több, most először lesz alkalmunk Tom Bradyt szakkommentátori minősítésben hallgatni – a Cowboys-Brownst kapta meg magának.

Az éjszakai meccsek is igazi csemegének ígérkeznek. A Rams @Lions januárban is szuper összecsapást hozott, most ismét egymásnak és egyben volt csapatuknak feszülhet Jared Goff és Matthew Stafford is. Hétfő éjjel pedig jön a Jets@49ers szuperrangadó, ahol Aaron Rodgerst reméljük, hogy négy snapnél tovább látjuk majd a pályán gyerekkori kedvenc csapata ellen.

Íme a teljes menetrend:

19 órás sáv

Jacksonville Jaguars @ Miami Dolphins (Arena4)
Houston Texans @ Indianapolis Colts
Arizona Cardinals @ Buffalo Bills
Tennessee Titans @ Chicago Bears
Pittsburgh Steelers @ Atlanta Falcons
Minnesota Vikings @ New York Giants (Net4+)
New England Patriots @ Cincinnati Bengals
Carolina Panthers @ New Orleans Saints

22 órás sáv

Las Vegas Raiders @ Los Angeles Chargers (22:05)
Denver Broncos @ Seattle Seahawks (22:05)
Dallas Cowboys @ Cleveland Browns (22:25) (Arena4)
Washington Commanders @ Tampa Bay Buccaneers (22:25) (Net4+)

Sunday Night Football

Los Angeles Rams @ Detroit Lions (Arena4)

Monday Night Football

New York Jets @ San Francisco 49ers (Arena4)

Bővebb beharangozó minden meccshez:

FK! Preview #1

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x