Connect with us

Hír

Kyle Van Noy egyetért a Chiefs játékosaival, tényleg borzalmas a csapat orvosi stábja

A Ravens pass rushere, Kyle Van Noy egy elég komoly csontsérülést szenvedett el a szeme környékén a Chiefs elleni nyitófordulóban. Azóta nem is tudott edzeni, a védő pedig a saját podcastjában azt állította, hogy ilyen pocsék orvosi személyzettel még soha nem találkozott.

“Ez nagyon szakmaiatlan volt. Amikor megsérülsz, pláne ha komoly lehet a helyzet, akkor a csapat orvosi stábjára és edzőire kell hagyatkoznod. Mivel idegenben játszottunk, így a Chiefs orvosainak kellett volna megvizsgálniuk engem, de egy egész negyedik tartott, mire leértek hozzám az öltözőbe és megvizsgáltak. Szerencsére nem volt olyan súlyos a sérülésem, de mi van akkor, ha nagyobb a baj? Mégis csak a szememről volt szó, igyekezgettek volna jobban”

– mondta Van Noy.

A szezon előtt a játékosok névtelenül értékelhették a csapataik szolgáltatásait és edzőit. A Chiefs játékosai Andy Reiden kívül mindent lehúztak, többek között a csapat dietetikusai, az orvosi/training személyzet és az öltöző is F értékelést kapott. Van Noy ezzel csak egyet érteni tudott, szerinte ugyanis nem amiatt nem törődtek vele, mert a vendég csapatban játszott, hanem alapból ennyire rosszul végzik a munkájukat.

A Chiefs egy kupleráj, a Dolphins maga az álom a játékosok szerint

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2024-09-15 10:27

A fejétől bűzlik a hal.
A tulaj egy visszataszító, képmutató, nyáladzó gennygóc, kevés olyan ember létezik, aki első benyomásra ennyire utálatos érzést kelt bennem.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x