Connect with us

Podcast

Triple Coverage #556 – Visszatért a foci, ki is beszéltük!

Hosszú idő után végre ismét összefoglaló podcastet tudtunk felvenni, aminek most kicsit változtattunk is a felépítésén. A hét meccse továbbra is megmaradt, utána pedig olyan dolgokról beszéltünk, amik miatt érdemes volt bekapcsolni az adott mérkőzéseket, illetve olyanokról, amiket bárcsak inkább ne láttunk volna. Végül pedig megnéztük a hét legrosszabb(nak ígérkező) meccseit, hogy nektek ne kelljen. Így is beszéltünk minden egyes találkozóról, csak kicsit más szemszögből.

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

1 Comment
4 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csakeztne
Csakeztne
2024-09-10 11:24

Nekem tetszett az új forma.

A meccsekről. Nem szabad az 1. fordukókat túlértékelni, de megeszem a kalapom, ha Carolina nem lesz bottom 2 valamelyike. Egy csoport “rangadón” a 2. negyedben kezdődik a garbage time, ez azért új szint.Siralmas.

Giants hasonló, tényleg egy árnyalattal jobb csak.

Bengals. Most mennek Kansashez, nyilván, más mentalitással, de így is egy nagy pofon várhatja őket. Az általam is nagyra értéket csapat botrányosan kezd évről évre. A stáb felelőssége megkérdőjelezhetetlen. Durván szembeköpték a szurkolókat.

A Baltimore D az új stábbal sokkal gyengébb lett. Itt muszáj fejlődni, ha akarnak valamit az idénytől. Seattle-ben cserébe 2 éven belül elit védelem lesz, erre fogadni is mernék.

A bíráskodás is zavart. Elég volt a holding, most már felzárkózott, sőt beelőzött az illegal formation. Ezek a tetszőlegesen is dobható bármelyik játékra ráhúzható büntetések. Az illegal formation esetében szinte totál feleslegesek a játék tényleges kimenete szempontjából, de a meccset bátran befolyásolja zászló cunami, ami ezekre érkezett. Szerintem a játékra ténylegesen nincs hatással ha egy fickó 20 centivel így vagy úgy helyezkedik. A kiindulási vonal, az előbb indulás myilván befolyásoló lehet, ezek a falra dobott illegal formácók csak bosszantások, még a semleges szurkolóknak is. És akkor ott van a többi csapat is, pont úgy állnak fel, de ha nincs kedvük nem dobnak. Csak amikor nekik olyanjuk van. Évek őta a legszarabb fókusz a bírók részéről, pedig voltak kihívók.

Last edited 6 days ago by Csakeztne
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x