Connect with us

Hír

Adams nem játszik a héten, legszívesebben a Jetsbe vagy a Saintsbe menne

Davante Adams múlt héten megsérült az egyik edzésen, így nem lépett pályára a Browns elleni győzelem alkalmával, és Adam Schefter információi szerint minden bizonnyal ezen a héten sem fog pályára lépni a Broncos elleni csoportrangadón. Hogy pontosan mennyire egészséges vagy sem, azt nehéz megmondani, hiszen mindeközben cserét is kért a csapattól, amit úgy tűnik teljesíteni is akarnak Vegasban, így igazából senkinek sem érdeke, hogy a kiváló WR pályára lépjen és kockáztasson egy sérülést.

Ezen kívül az ESPN insidere arról is beszámolt, hogy Adams legszívesebben a Jetsbe vagy a Saintsbe cseréltetné magát, amiben igazából semmi meglepő nincs. Már legutóbb is Derek Carr után ment Vegasba, így érthető a Saints favorizálása, a Jetsben pedig Aaron Rodgers miatt érezné jól magát. Az már egy másik kérdés, hogy ki akarja megszerezni őt, és ki adja a legjobb ajánlatot.

A Saintsnek nem igazán van pénze Adamsre, meg olyan különösen szüksége sem, így ez nem tűnik olyan valószínűnek. Ugyanakkor a Jets viszont egyértelműen ott lesz a kérők közt, belsős infók alapján a ligában dolgozók jelentős százaléka szerint egyébként össze is fogják hozni a trade-et.

5+1 csapat, amely cserélhet Davante Adamsért

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x