Hír

Deshaun Watsonnak elszakadt az Achillese, idén már nem játszik

Published on

Elképzelhető, hogy Deshaun Watsont nem látjuk már NFL-pályán. A Browns irányítója ugyanis borzasztóan teljesített eddig, de a garantált szerződése és vélhetően felsőbb utasítás miatt nem ültették le a padra, most pedig komoly sérülést szedett össze, amivel minden bizonnyal ki kell hagynia a szezon hátralévő részét.

Szinte biztos, hogy elszakadt az irányító Achillese, várhatóan ezt megerősíti majd az MRI-vizsgálat is. A felvételeken is látható volt a szakadás, illetve a főedző Kevin Stefanski is azt mondta, hogy úgy néz ki ez a helyzet. Ha esetleg mégsem, akkor arról beszámolunk majd.

A 15/17, 128 yard mutatóval kezdő Watson helyére a másodéves Dorian Thompson-Robinson állt be, aki még az eddigi Watsonnál is gyengébb volt, kétszer is eladta a labdát, majd ő is megsérült, így az eredetileg csere Jameis Winston állt be vésztartalékként. Ő már passzolt egy TD-t legalább, de addigra már eldőlt a mérkőzés – így csak 7 ponttal nyert a Bengals. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki fog kezdeni a clevelandieknél vasárnap a Ravens ellen.

Ennél is érdekesebb, hogy mi lesz Watson jövője, miután majd felépül a sérülésből. A teljesen garantált $230 milliós szerződésétől nem lehet szabadulni, legalábbis spórolással nem, szóval a Browns vagy kivágja és benyeli a rengeteg halott pénzt, vagy a padon hagyja ilyen komoly fizetéssel, vagy tovább erőlteti a játszatását – utóbbi lenne a legrosszabb, ezt most már el kell engedni.

A játékostársak egyébként kiálltak Watson mellett és méltatták a karakterét, ami kissé furcsa volt. Az persze igaz, hogy a sérülése után talán nem érdemelt füttykoncertet.

1 Comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group