Connect with us

Érdekességek

Ha Nico Collins így folytatja, meglesz neki a 2000 elkapott yard

Senki sem produkált job szezonkezdetet Nico Collinsnál, a Texans kiváló elkapójánál. Négy meccs alatt ugyanis 489 elkapott yardot szorgoskodott össze, ami bő százzal több, mint bárki másnak van négy forduló után. A második helyen ugyanis a Giants újonca, Malik Nabers áll 386 egységgel – tehát 103 yarddal lemaradva. Collinsnak ez az üteme ráadásul rekordot is jelenthetne, ha fenn tudja tartani.

A Texans WR-e ugyanis 122,3 yardot átlagol egyelőre, ezt 17 meccsre vetítve pedig 2079 yardot kapunk, amivel megdöntené Calvin “Megatron” Johnson 2012-ben felállított 1964 yardos rekordját is. Persze az utóbbi években többen is – főleg Justin Jefferson és Tyreek Hill – sokáig rekord ütemben voltak, de végül nem tudták egész szezonon át fenntartani a formát.

Collins esetében is ez az esélyesebb forgatókönyv, de az egyértelmű, hogy ő az első számú fegyver a Stefon Diggst és Tank Dellt is felvonultató támadósorban, CJ Stroud pedig előszeretettel keresi sztárelkapóját, aki tavaly robbant be és már az elitben emlegethetjük a nevét.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x