Hír

Saleh ki akarta rúgni / le akarta fokozni Nathaniel Hackettet

Published on

A Jets meglepetésre már az 5. fordulót követően menesztette a főedző Robert Saleh-t, aminek elég különös körülményei voltak a beszámolók szerint. Egyrészt Saleh el sem köszönhetett a játékosaitól, hanem a biztonságiak egyből kivezették a kirúgást követően az épületből. Ez nem volt a legszebb gesztus, de az érdekességek igazából nem itt kezdődnek. Hanem hogy nagyon úgy tűnik, hogy Nathaniel Hackett állásának megtartása érdekében inkább kirúgták Saleh-t.

A főedző ugyanis a CBS Sports információi szerint azon gondolkodott, hogy kirúgja a gyengén teljesítő támadósor koordinátorát, aki nem mellesleg Aaron Rodgers pártfogoltja. A PFT pedig egész konkrétan arról számolt be, hogy Saleh a hét legelején tudatta az edzői stábbal, hogy ezen a héten nem Hackett, hanem a passzjátékért felelős koordinátor Todd Downing fogja hívni a playeket. Szóval legjobb esetben is lefokozta Hackettet a főedző, és ennél komolyabb dolgokon is gondolkodott.

Aztán hogy, hogy nem, a tulajdonos Woody Johnson találkozott Aaron Rodgersszel, majd nem sokkal később személyesen rúgta ki a főedzőt. Rodgerst állítólag nagyon váratlanul érte a dolog.

A Jets védelmére sok panasz idén sem lehetett, hiszen 6. helyen álltak EPA/playben és sikerességi rátában is, miközben a támadósor a 23. és 19. helyeket foglalta el ugyanezekben a mérőszámokban.

4 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group