Hír

TRADE: Védőfalembert szerzett a Seahawks

Published on

A Jaguars 1-5-ös mérleggel nagyon rosszul kezdte a szezont, így könnyen lehet, hogy “eladók” lesznek a trade határidő előtt. Meg is kezdték a mozgolódásokat, ugyanis elcserélték a védőfalember Roy Robertson-Harrist a Seahawkshoz egy 2026-os hatodik körös pickért cserébe – írja az NFL Media.

Robertson-Harris a Jaguars védősnapjeinek 50 százalékán pályán volt idén, egy korrekt futás elleni védőnek számít – bár idén nem teljesített valami jól. A csere pillanatában Londonban tartózkodott, hiszen a Jags még egy hetet a brit fővárosban tölt, azonban a DT-nek most egy jó hosszú repülőútra kellett felszállnia Seattle irányába.

A Seahawksnál voltak sérülések a védőfalban, ezért is lehetett szükség Robertson-Harrisre. Alapesetben vélhetően csak negyedik számú lesz a rotációban Byron Murphy, Jarran Reed és Johnathan Hankins mögött, de láthatóan fontosnak tartják a csapatnál a védőfal mélységét – teszik mindezt okosan.

Robertson-Harrisnek még két évre szól a szerződése, idén már 1,5 millió dollárt sem kell fizetnie neki a Seahawksnak, jövőre és két év múlva viszont évente bő $6 millió lesz a fizuja. Ebből mondjuk egy cent sem garantált, szóval lehet nem fogja ezt Seattle-ben megkeresni.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group