Connect with us

Hír

Chris Carson készül a jövő évi piacra – ügynököt cserélt

A Seahawks legjobb futója Chris Carson, aki jövőre szabadügynök lesz. A futóknak mostanság nincs sok sikerélményük a piacon, Carson épp ezért biztosra ment: lecserélte az eddigi képviseletét, a Dream Point Sportsot az Octagonra. Utóbbi egyik képviselője, Casey Muir ennek kapcsán gyorsan leszögezte, hogy szerintük Carson egy elit futó és ennek megfelelő szerződést akarnak majd neki kiharcolni.

Carson 2017-ben hetedik körös pick volt. Újoncként nem sok szerepet kapott, de az elmúlt két évben összesen 2381 yardot szerzett a földön mindössze 29 meccsen, ráadásul esetenként még elkapásokban is használható. Idén már kaphatott volna új szerződést, de feltehetően nem alakultak jól a puhatolózások, ezért döntött az ügynökcsere mellett (az ügyét természetesen nem segítette, hogy sérülésből lábadozik, illetve hogy még egyetlen szezont sem játszott végig).

Mivel a futó elkapásokban csak mértékkel használható, így aligha fog 8-10 millió dollárnál többet kapni, de talán még ez is túlzás a sérülékenysége és az egysíkúsága miatt (a pandémia miatt cap csökkenésről nem is beszélve). Rajta leginkább az segítene, ha legalább 50-60 elkapással zárná az évet és lehetőleg a visszatérése után már nem sérülne meg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!