Connect with us

Hír

Bradyt és Staffordot nem különösebben érdekli a szakszervezet tanácsa

A játékosok szakszervezete nemrég kiadott egy közleményt, melyben arra kéri a játékosokat, hogy a koronavírusjárvány miatt ne tartsanak privát edzéseket a csapattársaikkal. A Lions és a Bucs legértékesebb játékosa sem fogadta meg a tanácsot.

Matt Staffordról a felesége posztolt pár képet az Instagramján, amin látszik, hogy a Lions irányítója épp Jamal Agnew-val, Jesse Jamesszel és Nick Bawdennel tart közös edzést. Ez azonban semmi ahhoz képest, amit Tom Brady csinál, a liga legsikeresebb irányítója ugyanis kvázi egy minitábort tart:

Brady az elmúlt két évben kihagyta a Patriots önkéntes edzéseit, hogy több időt tölthessen a családjával – ilyet ezelőtt soha nem csinált, mindig mindent a győzelemnek rendelt alá. Most úgy néz ki, hogy a pandémia miatt annyit volt már otthon, hogy Gisele Bündchen áldását adta a edzésekre, Brady pedig a tőle megszokott elszántsággal vágott bele a dologba. Összerántott egy kisebb edzői stábot, majd szólt a spanoknak – többek között Rob Gronkowskinak, a kezdő futó Ronald Jonesnak, a center Ryan Jensennek és sztárelkapó Mike Evansnek – hogy lenne kedve egy kicsit dobálni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!