Connect with us

Hír

Tua átment az orvosi vizsgálatokon, megkezdheti az edzéseket

Kilenc hónappal ezelőtti csípősérülése után és még a draftot megelőzően is arról beszéltek sokan, hogy Tua Tagovailoának akár az egész újonc évét is ki kell majd hagynia a rehabilitáció miatt, ehhez képest az irányító már korábban is késznek érezte magát a visszatérésre, és most kiderült, hogy a csapatorvosok is egyetértenek vele.

Tua átment az orvosi vizsgálatokon, fizikai felmérőkön és nem került PUP-listára, tehát megkezdheti a teljeskörű edzéseket a Dolphinsszal (majd amikor ezek elkezdődnek nagyjából két hét múlva) – ezt maga Brian Flores jelentette be tegnap, írja többek közt az ESPN.

A kérdés most már csak az, hogy mikor dobják be a mély vízbe a fiatal QB-t a Dolphinsnál. Brian Flores elmondta azt is, hogy meglesz az esélye kiütni Ryan Fitzpatrickot a nyeregből, nyílt verseny lesz az első heti kezdő irányító posztjáért. Akár megnyeri ezt a versenyt Tua, akár nem, az biztos, hogy előbb-utóbb be fog állni a kezdőbe, ez csak idő kérdése, hiszen nyilvánvalóan azért draftolták 1/5-re, hogy vezesse a franchise-t.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!