Connect with us

Érdekességek

Tom Bradynek 16 meccs kell, és megdönti Brett Favre újabb rekordját

Tom Brady páratlanul hosszú és sikeres karrierje során számtalan rekordot megdöntött már, de még mindig van hová fejlődni. A Bucs remek irányítójának 16 kezdő mérkőzés kell ahhoz, hogy megdöntse Brett Favre megdönthetetlennek hitt rekordját.

Brady eddig 283 meccsen kezdett karrierje során, ami a negyedik legtöbb. Egy kezdő mérkőzés kell, hogy beérje Jerry Rice-t és tíz, hogy az Oilers/Titans klasszis támadófalemberét, Bruce Matthewst is utolérje. Favre abszolút rekordjától pedig 15 mérkőzésre van, tehát ha nem sérül meg és a pandémia miatt sem szakad félbe a szezon, akkor már idén meglesz a csúcsdöntés számára.

A legtöbb meccs rekordja ugyanakkor aligha lesz meg számára. Ha a nem kezdőként lejátszott mérkőzéseket is számoljuk, akkor Brady a 16. jelenleg 285-tel. A holtversenyben kilencedik Favre-nak 302 találkozója van, a már említett Rice-nak 303, míg a csúcstartó a rúgó Morten Andersen 382-vel (a rúgók és punterek nem számítanak kezdő játékosnak). Utóbbit egyébként Adam Vinatieri beérhetné, mindössze 17 meccsre van tőle, bár ehhez nem ártana csapatot találni magának.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!