Connect with us

Érdekességek

A Brady-Gronk duó beérte a Young-Rice párost

Nagy napja volt Tom Bradynek vasárnap: kiosztott négy TD-passzt, amivel egyrészt megelőzte Drew Breest az örökranglista élén (559 TD-passznál jár), másrészt a remek játékának köszönhetően magabiztosan győzött a Buccaneers. Az egyik TD-jét ráadásul Rob Gronkowski kapta el, amivel a páros beérte a Steve Young-Jerry Rice párost (va PFT).

Brady a rájátszással együtt már 92 TD-passzt adott Gronkowskinak, ami minden idők második legtöbbje egy párostól, holtversenyben a fent említett Young-Rice duóval (bármilyen meglepő, Rice több hatpontost jegyzett Young irányításával, mint Joe Montanáéval). Ezzel együtt is van még hová fejlődni, a Peyton Manning-Marvin Harrison kettős 114 TD-vel áll az örökranglista élén.

Gronk idén két TD-nél jár, ami nem túl erős, pláne a korábbi 17 TD-s csúcsához képest, de az elmúlt hetekben már legalább jól játszik és Brady is egyre többször veszi a célba. Ha Manningék rekordjára nem is lehetnek már veszélyesek Bradyvel, a bajnoki esélyek alighanem mindkettőjüket kárpótolják.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!