Connect with us

Hír

A Rams nagyon el akarja cserélni Jared Goffot

Ma reggel írtunk arról, hogy a Rams aktívan érdeklődik a Lions irányítója, Matt Stafford iránt. Ezzel összecsengő hír (via TheAtchletic), hogy a csapat minden követ megmozgat azért, hogy elcserélje Jared Goffot.

A korábbi 1/1-es Goff nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket: Sean McVaynek már annyira elege lett belőle, hogy még a draftolatnalul a ligába kerülő John Wolfordot is szívesebben kezdetné. Goffot ugyanakkor nem lehet kivágni, elcserélni is csak nagyon macerásan (22 millió dollárnyi halott pénz keletkezne utána), de nem úgy tűnik, hogy ez különösebben bosszantaná a csapatot.

A még mindig csak 26 éves Goff hagyományos (június 1 előtti) elcserélésével a Rams 22,2 millió dollár DM mellett mindössze 12,75 millió dollárt spórolna. Ugyanakkor a csapat élhet az úgynevezett Post-June 1 Designationnel, vagyis elcserélheti úgy Goffot akár már a mai napon, mintha elmúlott volna június elseje.

Ez praktikusan azt jelenté, hogy Goff után idén csak 6,8 millió dollárnyi DM keletkezne és a csapat 28,15 milliót spórolna, vagyis akár Matt Stafford is reális opció lett (egyrészt a Goffért kapott ellenértéket is felhasználva a cserénél, másrészt egy új szerződéssel Stafford 20 milliós cap hitje is csökkenthető). Természetesen ez azzal járna, hogy Goff után jövőre is maradna 15,4 millió dollár halott pénz, de ezt kis szerencsével a növekvő cap akár kompenzálhatja.

Így vagy úgy, de Gofftól megszabadulni mindenképp költséges – de nem lehetetlen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!