Connect with us

Hír

Caserio: Egyáltalán nem akarjuk elcserélni Watsont

Egyelőre úgy tűnik, patthelyzet van kialakulóban Houstonban, ugyanis míg Deshaun Watson hivatalosan is cserét kért a a csapattól, addig a vezetők továbbra is azt hangoztatják, hogy eszük ágában sincs elcserélni sztárirányítójukat. Tegnap mutatták be az új főedző David Culley-t, aki mellett a general manager Nick Caserio is megszólalt az ügyben (via Houston Chronicle).

Kezdjük a főedzővel:

“Deshaun Watson a Houston Texans irányítója. Engem csak ez érdekel és csak ennyit tudok, bármit is mondanak mások, bármit is akar vagy nem akar ő csinálni… Én annyit tudok, hogy ő a Houston Texans játékosa, én is azt akarom, hogy a Houston Texans játékosa legyen és azért vagyok ebben a pozícióban, mert tudom, hogy a Houston Texans játékosa is lesz.”

És folytassuk a GM-mel:

“Szervezetileg szeretném megerősíteni az elkötelezettségünket Deshaun Watson irányába. Nagy hatása volt a szervezetre, a csapatra és nagyon sok emberre. Alig várjuk, hogy időt tölthessünk vele, mikor tavasszal megkezdjük a munkát. Egyáltalán nem akarjuk elcserélni a játékost. Kiváló tervünk és víziónk van a számára és a csapat számára is.”

Persze a Cardinalsnál is azt mondták, hogy eszük ágában sincs elcserélni Josh Rosent, vagy a Giants Odell Beckhamet, vagy sorolhatnánk még a példákat. Nyilván ezt kell mondani, hiszen így lehet feljebb verni Watson árát. Közel sem elképzelhetetlen, hogy a Texans eljut arra a pontra, hogy beadja a derekát, amennyiben Watson köti az ebet a karóhoz. Ehhez persze kelleni fog egy elég meggyőző ajánlat is valaki részéről.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!