Connect with us

Hír

Három játékosától is elköszön a Panthers

A Panthers korán elkezdte a tavaszi nagytakarítást, Kawann Short után újabb három játékos kerül lapátra: a safety Tre Boston, a punter Michael Palardy és a defensive end Stephen Weatherly. Hármójukon összesen ~8,5 millió dollárt spórolt a csapat.

Palardy 2016 óta a Panthers tagja, 2018-ban kapott egy három éves hosszabbítást. A szerződéséből még egy év volt hátra, a tavalyi évet kihagyta ACL-szakadás miatt. A kivágásával 1,9 millió dollár szabadult fel.

Weatherlyn már többet spórolt a csapat, egészen pontosan 5,9 millió dollárt. A korábbi hetedik körös játékos tavaly kezdőként kezdte a szezont, majd a 9. héten megsérült. Összesen mindössze 12 nyomást generált sack nélkül, így várható volt a menesztése.

Tre Boston távozása már érdekesebb. A safetyt a csapat hivatalosan még nem küldte el, ezt csak később fogja megtenni, hátha addig sikerül elcserélni. Amennyiben nem jön össze egy trade, úgy a tavaly gyengén teljesítő, de előtte három évig parádésan játszó védő elküldésével mindössze 883 ezer dollárt lehet spórolni 5,33 millió dollár halott pénz mellett.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!