Connect with us

Hír

A Cardinals Chandler Jonesszal tervez

Az Arizona Cardinals nem áll rosszul a fizetési sapkával, jelenleg 11,8 millió dollárral van a plafon alatt a gárda. Ezt 15,5 millió dollárral lehetne növelni Chandler Jones elküldésével, de a GM Steve Keim a legutóbbi nyilatkozatában kijelentette, hogy a csapat a veterán pass rusherrel tervez.

Jonest eredetileg a Patriots draftolta a 2012-es draft első körének 21. választásával. Egyszer Pro Bowler lett New Englandben, majd Bill Belichick 2016-ban elcserélte a Cardinalshoz, ahol öt év alatt kétszer lett Pro Bowler és kétszer első csapatos All-Pro, 2017-ben vezette a ligát sackekben, illetve az évtized álomcsapatába is beválasztották.

Tavaly mindössze öt meccsen lépett pályára és egy sacket szerzett, előtte viszont négy év alatt egy meccset sem hagyott ki és összesen 60-szor vitte földre az ellenfelek irányítóit. Az 5 éves, 82,5 millió dolláros szerződéséből már csak egy év maradt hátra: amennyiben kitölti, 15,5 millió dollárt kereshet, míg egy csere vagy cut esetén ennyit spórolna a Cardinals a 31 éves védőn.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!