Connect with us

Hír

A Ravens szerint a Packers kivitte volna Batemant, ha a Hollók nem teszik meg ezt

A Ravensé volt a 27. és a 31. pick az idei drafton, így nagyon figyelniük kellett arra, hogy milyen sorrendben választják ki a kiszemelt játékosaikat, nehogy az egyiket valaki kivigye a kettő közötti három húzás egyikével. Erre természetesen figyeltek is, és azért választották ki előbb az elkapó Rashod Batemant és később a pass rusher Odafe Oweh-t, mert úgy gondolták, hogy a Packers elvinné Batemant a 29. cetlivel.

A Ravens játékosszemélyzetért felelős igazgatója, Joe Hortiz jó kapcsolatot ápol a Packers general managerével, Brian Gutekunsttal, és úgy tudja, hogy a Sajtfejeknél nagyon szerették az elkapót – mondta el az ESPN-nek. Hortiz elmondta, hogy természetesen nem voltak ebben biztosak, de igyekeznek odafigyelni például az olyan dolgokra is, hogy ki volt ott az adott játékos Pro Dayén (főleg az idei évben, ahol Combine sem volt és a meccseket sem lehetett személyesen megtekinteni).

Gutekunstról pedig tudja Hortiz, hogy meg szokta nézni a kiszemeltjeit élőben is. A játékosmegfigyelők egyébként azt is figyelik a Ravensnél, hogy ki tűnt különösen érdeklődőnek bizonyos prospectek iránt a Pro Dayeken.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!