Connect with us

Hír

A Rodgers-helyzet megosztja a Packers szurkolóit

Már bő egy hónapja került nyilvánosságra, hogy Aaron Rodgers elégedetlen Green Bayben, és a Packers elnöke, Mark Murphy is elismerte, hogy már hónapok óta próbálják megoldani a dolgokat az irányítóval és az ügynökével. Azonban a mai napig nem sikerült ezt megtenni, Rodgers pedig továbbra sem jelent meg a csapatnál (egyelőre még nem is köteles erre, de ilyenkor már rendelkezésre szokott állni, ráadásul ezzel fél millió dollárt bukott).

Azt már itt a kis magyar mikroközösségben is láttuk, hogy a szurkolókat is megosztja a Rodgers-helyzet: van aki szerint az irányítót lehet inkább okolni, van aki szerint meg a vezetőséget. Ezt Murphy is elismerte:

“A szituáció, ami Aaron Rodgers körül kialakult, megosztja a szurkolói bázist. Az emailek és levelek, amiket kaptam, ezt bizonyítják.”

– mondta a Packers elnöke a csapat hivatalos oldalán.

Murphy elmondta azt is, hogy dolgoznak a helyzet megoldásán, de megegyeztek abban, hogy mindkét fél számára jobb, ha minél kevesebbet beszélnek nyilvánosan erről. Murphy állítása szerint a Packers továbbra is elkötelezett Rodgers irányába 2021-re és a későbbiekre egyaránt.

A szurkolói bázis egyébként akkor is nagyon megosztott volt, amikor épp Rodgers vette át a visszavonuló-visszatérő Brett Favre helyét, most is hasonló a helyzet bizonyos szempontokból. Meglátjuk, mi lesz a történet vége.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group