Connect with us

Hír

A Cardinalsnál szeretik kikérni Kyler Murray véleményét

Az idei holtszezon elég nagy része arról szólt, hogy egyes irányítók (Aaron Rodgers, Russell Wilson és részben Deshaun Watson) azt akarták elérni, hogy nagyobb beleszólásuk legyen a csapatot érintő dolgokba, kikérjék a véleményüket az őket is érintő kérdésekben.

Bradynek tavaly ehhez csapatot kellett váltania, Rodgersnek is elég sok erőfeszítésébe tellett ez (és nála azért még mindig nem teljesen megoldott a helyzet), azonban a harmadéves Kyler Murray-nek már most kikérik a véleményét a Cardinalsnál – mondta el Kliff Kingsbury a csapat hivatalos oldalán.

“Ezeknek a srácoknak legalább olyan jó érzékük van a játékosokhoz, az ő személyiségükhöz, a tehetségükhöz, mint bármelyikünknek, hiszen ők vannak ott a pályán velük és ők dolgoznak velük közvetlenül. Úgy gondolom, hogy ez sokat jelent. Steve-vel (Keim, a general manager) mindketten beszélünk Kylerrel a különböző játékosokról, legyenek azok elkapók vagy falemberek. Szeretjük ezt a beszélgetést, ad egy másik szempontot.”

Murray-t is megkérdezték a dologról:

“Kingsbury mester is irányítót játszott, szóval szerintem ő megérti. Szeretnéd, ha lenne beleszólásod a dolgokba, hogy kivel szeretnél játszani, mert a nap végén mi vagyunk ott a pályán. Látjuk minden nap, tudjuk ki jó és ki nem. De persze mi csak elmondjuk a véleményünket, aztán azt csinálnak vele, amit akarnak.”

Nem kizárt, hogy ideális helyzetben ennek valahogy így kellene működnie.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!