Connect with us

Hír

Keményebben büntetik idén a tauntingot

Az NFL tegnap kiadott egy videót, amiben példákkal szemléltetve elmagyarázzák, hogy az idei évben a bírók nagyon oda fognak figyelni az úgynevezett tauntingra (amikor az ellenfelet gúnyolják, cukkolják a játékosok) és keményebben fogják ezeket büntetni a szezon során.

A videó szerint a játékosok szakszervezete, az edzők és a versenybizottság is komolyan kiállt amellett, hogy tiszteletet kell mutatni mindenki felé a pályán. Szerintük megnövekedett azon esetek száma, amikor tiszteletlenül viselkednek a játékosok egymással és nem a szabályok szellemében cselekedtek, így felhívták a játékvezetők figyelmét arra, hogy komolyabban figyeljenek oda a taunting büntetésekre. Emlékeztetnek arra is, hogy ha valaki két sárga zászlót kap emiatt egy meccsen, az kiállítást von maga után, emellett pénzbírságra és akár eltiltásra is számíthat az adott játékos, a tett súlyosságától függően.

Tehát magadban és a csapatoddal lehet ünnepelni, azonban nem tolhatod az örömödet az ellenfél arcába, nem mutathatsz rá gúnyosan és nem állhatsz fölé, ha épp egy ütközéssel lekerült a földre. A Twitteren nagy felháborodás övezte a bejelentést, és újra előjött a No Fun League kifejezés…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!