Connect with us

Hír

Lamar Jackson: Erősen kétlem, hogy megtalálták volna az ellenszerem

Múlt héten Jeremy Fowler arról számolt be, hogy a ligában többen is úgy gondolják, hogy idén megtalálják Lamar Jackson ellenszerét, kitalálják hogyan kell megállítani. Erről kérdezték tegnap a Ravens irányítóját.

“Meglátjuk, de kétlem. Erősen kétlem.”

– válaszolt Jackson, via ESPN.

Jacksont már prospect kora óta negatív hangok követik, amerre jár. Egyesek nem is irányítóként tekintettek rá a draft előtt, hanem elkapóként, aztán újoncként meg futónak csúfolták. Erre 2019-ben ő lett a liga történetének legfiatalabb MVP-je úgy, hogy amellett, hogy megdöntötte az irányítók által futott yardok rekordját (1206), TD-passzokban is vezette a ligát (36). Tavaly Lamar és az egész offense visszaesett kicsit, és voltak meccsek, ahol sikerült őt és a támadósort limitálni, de ellenszert kitalálni azért egyelőre nem sikerült.

Az biztos, hogy a támadósornak a levegőben fejlődnie kell, és ahogy beszéltünk erről tegnapi Triple Coverage adásunkban is, elő kell lépniük Lamar mellett az elkapóknak és a támadókoordinátor Greg Romannek is, akik legalább annyira ludasok az eddigi problémákban, mint az irányító.

Ezt az előrelépést hátráltatja, hogy Jackson 10 napig nem volt elérhető, mert elkapta a koronavírust, emellett komoly sérüléshullám sújtja az elkapószekciót is, hiszen tegnap például a WR-ek fele nem tudott beöltözni az edzésre (Marquise Brown, Sammy Watkins, Rashod Bateman, Miles Boykin, James Proche, Deon Cain), hat bevethető elkapóból négy dratolatlan volt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group