Connect with us

Hír

Fletcher Cox iránt érdeklődnek a csapatok

Fletcher Cox elcseréléséről már a trade határidő körül is voltak pletykák, ezek pedig nem állnak meg, ugyanis Ian Rapoport információi szerint több csapat is érdeklődik a belső védőfalember iránt az Eaglesnél.

Az Eagles tavaly a szezon előtt átalakította Cox szerződését, hogy legyen elég helye a fizetési keretben, azonban ez azzal járt, hogy kvázi elcserélhetetlen volt szezon közben pénzügyileg. Most sem sokkal jobb a helyzet egyébként, ugyanis az Eaglesnek 25 millió dollárnyi halott pénzt kellene benyelnie és nem hogy spórolna a cserével, hanem 10 millióval többet kellene elkönyvelnie idén, mint ha a csapatban maradna Cox (az ezzel foglalkozó oldalakon nagyobb összeg szerepel, de helytelenül).

Ez nyilván bonyolítja a cserét, de nem lehetetleníti el, az Eagles ráadásul korábban is hajlandó volt benyelni ekkora halott pénzt a Carson Wentz cserénél, tehát egy jó ajánlat esetén ez a tény nem tántorítaná el Howie Rosemant attól, hogy meghúzza a ravaszt.

Cox viszont már 32 éves, tehát nem hosszú távú megoldás senkinek, ellenben olcsó lenne az érte cserélő csapatnak, ugyanis a fizetése jelentős részét az Eagles állná. A játékára a szezon elején lehetett panasz, nem igazán feküdt neki az új védőkoordinátor, Jonathan Gannon rendszere, de az év második felében ismét magas szinten teljesített.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!