Connect with us

Hír

BREAKING: Matt Ryant a Coltsba cseréli a Falcons!

Miután a Falcons bepróbálkozott Deshaun Watson megszerzésével, a 14 éve Atlantában játszó Matt Ryan jövője kérdésessé vált a csapatnál. A bónuszának eltolása miatt ma volt a határidő az elcserélésére, és ez meg is történik, ugyanis a Falcons és a Colts megegyezett az irányító eladásáról – számolt be minden jelentős insider. Az indianapolisiak Pat McAfee információi szerint egy harmadik kört küldenek Atlantába.

A Coltsnál a Wentz-kísérlet nem sült el valami jól, de még vele is csak egy Jaguars elleni kötelezőnek tűnő meccsen múlott a rájátszás, így Ryannel is a playoffért küzdhetnek a fiatal sztárirányítókkal teli konferenciában. A májusban 37 éves irányító már nem olyan jó, mint fénykorában, mikor MVP is lett, a karereje megkopott már, de még mindig a liga első feléhez tartozik. Ezzel pedig egy gyenge divízióban sok mindenhez lehet kezdeni egy kiváló támadófallal és futójátékkal kisegítve.

A Falconsnál pedig elkezdődik egy újjáépítés a jelek szerint, hiszen most $40 milliós halott pénzt kénytelen benyelni a csapat, ami a legnagyobb az NFL történetében, így leginkább jövőre lehet belefogni az építésbe. A Colts pedig két évre $54 millióért veszi át Ryant.

A Falcons rosterén jelenleg egyedül Feleipe Franks az irányító, de Marcus Mariota után érdeklődnek Mike Garafolo információi szerint.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!