Connect with us

Hír

Jessie Bates nem írta még alá a franchise taget és nem is vesz részt a Bengals önkéntes edzésein

A Bengals pár hónapja franchise taget tett Jessie Batesre, amivel a játékos 13,5 millió dollárt, tehát a piaci értékénél jóval kevesebbet vihet haza 2022-ben. A hírek szerint mindkét fél szeretne hosszabbítani, de egyelőre nem haladnak a tárgyalások, a safety pedig tüntetőleg nem írta alá a taget, így egyetlen holtszezonbeli eseményen sem kötelező részt vennie – a csapat önkéntes edzéseit ennek megfelelően ki is hagyja, írja az PFT.

Bates egészen parádés rájátszáson van túl: a wild card körben három leütött labdája volt, majd a következő három meccsen interceptiont érő játékot szállított (kettőt ő húzott le, egyiknél pedig felütötte a labdát és Vonn Bell szerezte azt meg). Az alapszakasz ennyire jól azért nem sikerült, de a piacon 15-16 millió dollárt nagyon simán megkaphatna és akár még Jamal Adams 17,5 milliós rekordjára is veszélyes lehetne.

Ennek fényében érthető, hogy miért nem írta még alá a taget és jelent meg az önkéntes edzéseken. Persze még nincs veszve semmi, a feleknek július közepéig van idejük megegyezni egy hosszú távú szerződésről (bár lehet, hogy ebből nem lesz semmi, miután a csapat safetyt húzott az első körben). Amennyiben ez nem történik meg, úgy a védő minden bizonnyal kihagy majd minden egyes holtszezon tevékenységet (ezt büntetlenül megteheti), beleértve az előszezont is és nagyjából az első forduló előtt írná alá a taget és jelentkezne játékra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!