Connect with us

Hír

Josh Lambo beperelte a Jaguarst a tavalyi Meyer-féle bántalmazás miatt

Josh Lambo beperelte a Jaguarst, amiért tavaly a főedző Urban Meyer edzés közben megrúgta és verbálisan bántalmazta – írja a Tampa Bay Times. A rúgó állítása szerint ez negatívan befolyásolta a teljesítőképességét, így meg szeretné kapni az egész éves $3,5 milliós fizetését (kamatokkal együtt), plusz kártérítést kér az okozott érzelmi szorongásért és hírneve megsértéséért.

Josh Lambo Urban Meyer

A sztori úgy nézett ki, hogy Meyer nyáron az egyik edzésen nyújtás közben odament Lambóhoz és azt mondta neki, hogy “hé seggfej, rúgd be a kiba**ott rúgásaid”, majd lábon rúgta. Lambo természetesen kiakadt, erre Meyer annyit mondott, hogy “én vagyok a főedző, akkor rúglak meg, amikor csak akarlak”.

Lambo állítása szerint az incidens hatása miatt nehezen tudott aludni, edzeni és nem tudta úgy végezni a munkáját, ahogy a korábbi hét szezonban.

Lambó végül október közepéig maradt a csapatnál, utána menesztették. Miután ez a történet nyilvánosságra került a szezon vége felé, Meyert is kirúgták.

Értelemszerűen ha egy munkáltató fizikailag bántalmaz egy munkavállalót munka közben, majd megfenyegeti, hogy legközelebb is megteszi, az törvényellenes Floridában.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group