Connect with us

Hír

Kyler Murray-nek mégsem kell házit csinálnia

Ahogy mi is megírtuk, Kyler Murray-nek kötelező meccselemzéses házi feladatot írt elő a hosszabbítása: az irányítónak minden meccshéten legalább négy órán át meccsfelvételeket kellett volna elemeznie, és ha ezt nem teljesíti, akkor bukja a garantált tartalmakat a szerződésében. Ez a rendhagyó kitétel azonban elég nagy médiafelhajtást és feszültséget generált, Murray is kikérte magának, emiatt a csapat végül kivette ezt a szerződéséből, írja a PFT.

A Cardinals aggodalma nem volt teljesen alaptalan. Bár Murray most tagadta, hogy ne készülne az ellenfelekből, de egy tavaly decemberi New York Times interjújában gyakorlatilag beismerte, hogy nem fordít kifejezetten sok időt felvételek elemzésére, mert szerinte amúgy is sok mindent jól lát.

Mindezek fényében jogosan merül fel a kérdés, hogy egyrészt amennyiben a csapat nem bízik az irányítójában, akkor miért adott neki egy 230 millió dolláros hosszabbítást, illetve Murray miért írta alá a szerződését egy olyan kitétellel, ami miatt nyilvánosan felháborodik?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!