Connect with us

Minden ami NFL

FK! Over/Under 2022

Hamarosan kezdődik a 2022-es szezon, amely felvezetője során elővesszük a szokásos over/under tippsorunkat is, hogy aztán összenézzük az idény végén mennyire voltak reálisak az elvárásaink a csapatokat illetően. Kommentben várjuk a ti tippjeiteket is!

A Bills domináns szezonja kapcsán senkiben nincs kérdés, ahogy a többség a Jetstől sem vár még csak hat győzelmet sem. Az érdekes kérdés a Patriots és a Dolphins megosztottsága, a floridaiakat többen gondolják a csoport második helyére.

Idén remélhetőleg nem lesz akkora sérüléshullám Baltimore-ban mint tavaly, ez pedig a várt győzelmek számán is meglátszik. Deshaun Watson meghosszabbított eltiltása kapcsán az elvárások is visszaestek, senki nem vár tőlük 9 győzelmet. Cincinnatiben a SB hangover a kérdés, amin a sorsolás sem feltétlen segít, három szerkesztő is visszaesést vár tavalyhoz képest, a Steelers kapcsán pedig csak ketten gondolják azt, hogy Tomlin fenntartja a pozitív szezonos rekordját.

A szerkesztőség úgy véli, hogy visszatér a sötét középkor délre. Doug Pederson karizmája Jarreden kívül mindenkit elvarázsolt, és drasztikus javulást vár a korábbi két 1/1-et összehozó csapattól, Balázson kívül pedig további szenvedést vár a Texanstól. Az irányító csere nem hozta meg a szerkesztőség kedvét a Colts esélyei kapcsán, ahogy a tavalyi konferencia első Titanstől is csak Jarred vár legalább 10 győzelmet.

Az egyik leginkább várt csoport az AFC nyugati szekciója, ahol a leggyengébb csapattól is 8 győzelmet vár Vegas. A Broncos hiába szerezte meg Russell Wilsont, 11 győzelmet csak Jarred mert betippelni, ellenben a Chargersnél rajtam kívül mindenki 10-nél többet vár majd. A Raiders megosztottsága nem meglepő, nem tudni hogy McDaniels vezetésével egy ilyen bika csoportban mit várhatunk Carréktól, de inkább az over felé húztunk. Ami talán meglepőbb, hogy a Chiefstől hárman is maximum 10 győzelmet várnak, de a sorsolásukat tekintve ebben talán nincs meglepetés, illetve Tyreek Hill hiánya felvet kérdéseket.

Átugorva az NFC-re, itt is keleten kezdünk, ahol elég egyértelmű a győztes kiléte, csak Balázs várja a Cowboyst a csoport élére, akiknek a visszaesésében sokat nyomott latba Tyron Smith sérülése, ami az eddig is kérdéses támadófalnak nem tett jót, ezzel szemben Hurtséktől idén mindenki kétszámjegyű győzelmet vár. A Giants még csak most kezdi meg az újjáépítést, így a többség nem remél sokat Daboll első évében, míg a Commandersen nem valószínű, hogy Carson Wentz lendítene akkorát, hogy megint a rájátszásról kelljen beszélni.

Északon a helyzet változatlan, a Packers továbbra is a konferencia egyik legjobb alapszakasz csapata, így egyhangúan mondtunk overt nekik, ahogy a nagy rivális Bears kapcsán is egyhangú döntés született, csak negatív irányba – ezen sem lepődünk meg azért. A kérdés a Vikings kapcsán van leginkább, hogy az új vezetőedző vajon fel tudja-e rázni ezt a megfáradt bandát. Detroitban is egyre többen kezdik elismerni a Campbell projekt létét, négyen is legalább 7 győzelmet várnak a Lionstől.

Továbbra sem merek nagy line-okra overt mondani, így én rontom el a Bucs sormintáját, a csoportot így is toronymagasan kellene hozniuk. Hosszú idő után Sean Payton nélkül áll ki a Saints, ami ennek ellenére is csak három szerkesztőt bizonytalanít el. A Falcons kapcsán maximum Ridder becserélése adhat kellő izgalmi faktort, nem tudom hogy vajon a három over ennek reményében született vagy sem, és talán meglepő lehet a Panthers egyhangú over sora is.

A címvédőnél hárman sem várnak 11 győzelmet, ami valamennyire érthető, hiszen elég combos sorsolása van a csapatnak. A 49ers kapcsán rajtam kívül mindenki folytatólagosságot vár Trey Lance vezetésével is, én azért kicsit szkeptikus vagyok a 10 győzelem kapcsán. A Cardinals volt az egyik legfogósabb kérdés, de úgy tűnik Nuk Hopkins eltiltása és Kingsbury legendás szezonzárásai nem hozták meg a kedvet. A Seahawks kapcsán egyedül Dani bízik abban, hogy Pete Carroll tud adni egy stabil 6 győzelmes padlót a csapatnak, de előreláthatólag nem lesz nagy élmény a Seahawks meccseit nézni Geno Smith-szel.

Aki többre vágyik, az audió formában meg tudja hallgatni az elvárásainkat minden csoportra, vizuális élményre vágyóknak pedig Höri felvezető videóit ajánljuk. Holnap pedig csoportgyőztesekre, Super Bowlra és díjazottakra is jósolunk.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!