Connect with us

Hír

Sam Ehlingerrel a kezdőben zárja az alapszakaszt a Colts

A Colts QB-keringőjének idei utolsó állomása következik vasárnap. És mivel Nick Foles megsérült a Giants ellen, így nem ő, hanem Sam Ehlinger fog kezdeni a Texans ellen – jelentette be Jeff Saturday ideiglenes főedző. A cseréje Matt Ryan lesz, a csapatnál pedig nagyon remélik, hogy nem kell majd beállnia és kockáztatni egy sérülést, mert épp az ehhez kapcsolódó garantált tartalmak miatt ültették le korábban.

A szezont Matt Ryan kezdte meg a kezdőben, aztán a gyenge szereplés után tulajdonosi utasításra kipróbálták a tavalyi hatodik körös Ehlingert. Ő sem vált be, edzőt is cseréltek, majd visszaállt Ryan, hogy aztán az utóbbi két hétben ismét leültessék és jöhessen Nick Foles. Akinek a helyére most ismét Ehlinger áll be. Gyönyörű kis keringő, és ha hozzávesszük az utóbbi éveket, amikor Carson Wentz, Philip Rivers és Jacoby Brissett irányította a csapatot, akkor csak még szebb lesz a történet.

És jövőre újabb kezdő irányítóval fog kiállni az indianapolisi csapat az első héten, a kérdés csak az, hogy kivel, és hogy vele végre sikerül-e egy kis stabilitást csempészni a pozícióba.

A Texans elleni zárófordulós mérkőzés a draft helyek szempontjából fontos, ugyanis a houstoniak egy győzelemmel elbukhatják az 1/1-et, míg a Colts az 5. helyről mozdulhat el negatív irányba – habár csak a hatodikig.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!