Connect with us

Hír

Az lenne a meglepőbb, ha McVay visszatérne

A hétvége egyik legfelkapottabb témája az volt, hogy vajon mi lesz Sean McVay jövőjével. A Rams főedzője már tavaly is fontolgatta a visszavonulást, de akkor megnyerte a Super Bowlt és megpróbálta még egyszer megcsinálni. Ez nem jött össze, ő pedig belefáradt a szezon darálásába és azt eddig is tudtuk, hogy hosszabb távon egy nyugodtabb életet szeretne. A szezon végeztével kis időre elvonul és majd utána meghozza a döntését, de a mindig jól informált Jay Glazer úgy tudja, hogy a csapatnál úgy gondolják, hogy az lenne a meglepőbb, ha visszatérne az oldalvonal mellé.

Glazer azt is hozzátette, hogy szerinte nem tart majd sokáig, amíg McVay meghozza a döntését. Ha így van, akkor ez úgy hangzik, hogy már nagyjából el is döntötte, csak biztosra akar menni. A Rams szempontjából is jobb lenne, hogy ha visszavonul, azt mielőbb tudatná a vezetőséggel, hogy megkezdhessék a főedző-keresést és ne maradjanak le mindenkiről. Habár olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy a védőkoordinátor Raheem Morris is lehet McVay utódja.

Amennyiben McVay a visszavonulás mellett dönt, minden bizonnyal nem kell majd sok idő, hogy az egyik tévétársaság szakértői székében lássuk újra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!