Connect with us

Hír

BREAKING: Carr minden cserét elutasít, a Raiders kénytelen lesz kivágni

Derek Carr szabadügynök lesz! Az irányító tudatta a Raidersszel, hogy nem fogad el cserét sem a Saintshez, sem másik csapathoz, így pedig a csapat kénytelen lesz kivágni a kedd délutáni határidő előtt – írja Ian Rapoport.

Carrnak no-trade záradék volt a szerződésében, tehát minden cserét megvétózhatott, ha akart. Ő pedig a jelek szerint úgy látja, hogy több pénzt kaphat a jelenleginél, ha kimegy a piacra. A mostani szerződése éves átlag $40,4 milliót fizet neki, azonban nem volt túl játékosbarát a konstrukciója, látható ez az aláírást követő egy évvel történő menesztéséből is. Most kedden magyar idő szerint este 10-kor lenne garantált további 40,4 millió dollárja, azonban a Raiders már korábban jelezte, hogy ezt nem szeretné bevállalni és túladna a QB-n.

A csapat egyébként a Saintsszel már megegyezett egy cseréről, vagy legalábbis annak alapjairól, viszont kellett volna Carr beleegyezése is, ami nem történt meg. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy végül New Orleansban köt majd ki az irányító, hiszen láthatóan érdeklődnek iránta és innentől szabadon dönthet bármelyik csapat ajánlata közt. A Jets érdeklődéséről is hallani egyébként, amennyiben nem tudják megszerezni Aaron Rodgerst. Sőt, állítólag a Panthers is elgondolkodik majd Carr leigazolásán, és minden bizonnyal lesznek még ilyen csapatok, akikről belső infó nem érkezett még (Buccaneers például?).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!