Connect with us

Hír

Elcserélheti a Patriots Mac Jonest?

A Patriots két éve az eső kör közepén draftolta az irányító Mac Jonest, azonban a tavalyi játéka és viselkedése nem volt túlzottan megfelelő, így beindultak a spekulációk, hogy akár el is cserélheti őt a New England-i franchise. Albert Breer (Sports Illustrated, korábbi Patriots beat writer) beszélt erről a Zolak and Bertrand rádióműsorban:

“Belichicknek nem tetszett, ahogy Mac kezelte a dolgokat tavaly. Van egy mód, ahogy Bill szeretné, hogy egy franchise irányító viselkedjen. Tom Brady nagyrészt így tett. Voltak dolgok, amiket másodévesen Mac nem kezelt úgy, ahogy Bill szeretné.”

Jonesnak elég sokszor látszódtak az érzelmei a szezon során, a tévén keresztül is látni lehetett, ahogy kiabál az edzőivel és a testbeszéde sem volt épp pozitív. Persze egy Matt Patricia vezette offense-nél ez annyira nem meglepő, mondhatnánk külső szemlélőként, de Belichicknek ez biztosan nem tetszett. Ráadásul a negyedik körben draftolt Bailey Zappe sem játszott rosszul Jones helyén, amikor be kellett állnia.

“A szervezeten belül szerintem nem látnak nagy különbséget Jones és Zappe között. Nem mondom, hogy Bailey-t olyan jónak gondolják, mint Macet, de voltak olyan dolgok, amikben Bailey jobbnak bizonyult edzhetőség szempontjából.”

A szezon végeztével egyébként Bill Belichick nem állt ki amellett, hogy Jones lesz a kezdője a 2023-as szezon elején, kitért a válaszadás elől. Ez persze nála nem jelent semmit, de akkor is megütötte a fülünket.

Potenciális cserepartnerként egyébként a Raiderst emlegetik leginkább, miután megszabadultak Derek Carrtől, és ugyebár Josh McDaniels volt Jones támadókoordinátora első évében, amikor jobb teljesítményt nyújtott, mint tavaly.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!