Connect with us

Hír

A Bears elcserélheti Justin Fieldset?

Justin Fields másodévesen egy borzasztó helyzetben mutatott biztató dolgokat, azonban a Bears az 1/1-es picket szerezte meg, így természetesen felvetődtek a spekulációk, hogy elcserélhetik a két éve első körös irányítót és egy másikat választhatnak helyette, főleg hogy őt nem a jelenlegi vezetőség választotta ki. Erre erősített rá Jason La Canfora is, aki úgy tudja, hogy több general manager is úgy jött el a Senior Bowlról, hogy viszonylag meg vannak győződve arról, hogy Fieldset elcseréli majd a Bears.

Ez egyben azt is jelentené, hogy az 1/1-es pickkel kiválasztanák a nekik tetsző újonc QB-t. Erre gyakorlatilag csak akkor kerülhet sor, ha az egyik prospectet sokkal jobbnak gondolják Fieldsnél és szinte kihagyhatatlannak tartják. A három esélyes irányító az 1/1-re egyébként Bryce Young (Alabama), CJ Stroud (Ohio State) és Will Levis (Kentucky).

A valószínűbb forgatókönyv azért továbbra is az, hogy nem Fieldset, hanem az 1/1-et cseréli el a Bears, begyűjtve értékes draft pickeket és így is kiválasztva egy tehetséges játékost. Gondolkodhatnak úgy, hogy nem mennek sokat hátra, csak mondjuk a Coltsig 1/4-re, ugyanis így behúzhatják a két top védőnek tartott játékos (Will Anderson, Jalen Carter) egyikét. Ha hátrébb cserélnek, például a Panthersig 1/9-re, akkor több drafttőkét szerezhetnek, de az ott elérhető játékosok már kevésbé számítanak top tehetségnek.

A Bears és Fields helyzetéről itt írtunk bővebben:

Hogyan tovább, Chicago Bears?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!