Connect with us

Szabadügynök

FA-kitekintő – NFC East

Hivatalosan a liga legerősebb csoportja volt tavaly az NFC East, de mind a négy gárda érdekes kérdésekkel szembesül a holtszezonban. Egyben tudja tartani a csapatát az Eagles? Mi kell a Cowboysnak a szintlépéshez? Hogyan folytatódik a Giants építkezése? Mihez kezd a Commanders?

Philadelphia Eagles

Howie Roseman felépített egy contender csapatot egy újonc szerződésű irányítóval, amely el is jutott a Super Bowlig. Ez egyszer már sikerült neki, akkor viszont nem sikerült fenntartania ezt a teljesítményt és elindult a lejtőn a gárda. Most is nagy kihívás előtt áll az Eagles general managere, ugyanis egyrészt Jalen Hurtsnek új szerződést kell adni, másrészt rengeteg a lejáró szerződésű szabadügynök és nagyon kicsi a pénzügyi mozgástér.

Cap helyzet és rugalmasság

Az Eagles effektív épp a fizetési plafon határát súrolja, ráadásul az előző évekkel ellentétben most nincs is nagy mozgástere a gárdának. Kivágni vagy elcserélni gyakorlatilag senkit sem lehet 1-2 millió feletti spórolással (egyedül az elkapó Quez Watkinst $2,7 millióért), és átalakítani sem lehet túl sok játékos szerződését. Erre igazából mindössze két jelölt van, és mindkettejük kontraktusához hozzá is fognak nyúlni:

  • Darius Slay (CB) átalakítás: $12,2 millió
  • Lane Johnson (RT) átalakítás: $10,6 millió

Ha Watkinst elcserélik/kivágják, akkor nagyjából 25 milliónyi kerettel számolhat a csapat a piacra. Ami egyáltalán nem sok, tekintve mennyi lejáró szerződésű játékosa van a gárdának.

[ppp_patron_only level=”1400″ silent=”no”]

Legfontosabb szabadügynökök

Hol is kezdje az ember? Az Eaglesnek van az egyik legtöbb lejáró szerződésű fontos játékosa a ligában. Nézzük a listát, kezdjük a támadókkal, ami egyszerűbb:

  • Gardner Minshew, QB
  • Miles Sanders, RB
  • Isaac Seumalo, G
  • Andre Dillard, OL

A csereirányító poszt mindig fontos volt az Eaglesnek, biztos lesz majd most is valami jól hangzó megoldás, de jó eséllyel nem Minshew lesz az. Sanders kiváló idényen van túl és egyértelmű fejlődésen is ment át, nem csak a falnak és a rendszernek volt ez köszönhető, azonban az Eagles nem értékeli sokra a futó posztot, így nagyon valószínű, hogy nem igazolják újra és mennek tovább Kenny Gainwellel és valakivel a draftról. Seumalo simán átlagon felüli guard, a csapatnál pedig sokra is értékelik a támadófalat, de úgy gondolom, hogy a szűkös anyagi lehetőségek miatt neki már nem fognak nagy pénzt adni, így kiengedik a piacra – valaki jól fog járni vele. Dillard korábbi első körösként nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de mikor az utóbbi időben be kellett állnia, akkor megállta a helyét akár tackle, akár legutóbb már guard poszton. Ő sem valószínű, hogy maradna.

És jöjjenek a védők, ami jóval bonyolultabb:

  • Fletcher Cox, iDL
  • Javon Hargrave, iDL
  • TJ Edwards, LB
  • Kyzir White, LB
  • James Bradberry, CB
  • Chauncey Gardner-Johnson, S
  • Marcus Epps, S

Ebből a hetesből White és Epps lesz kevésbé prioritás, ők a leggyengébb játékosok közülük, de ha olcsón maradnának, akkor nem elképzelhetetlen a megtartásuk. Mindketten a gyengébb kezdők közt voltak a nagyon erős nevekből álló védelemben, de amúgy használható játékosok a megfelelő áron – de egyáltalán nem biztos, hogy lesz rájuk keret. Edwards tavaly nagyot robbantott, de a csapat nem értékeli túl sokra a linebacker posztot, így a várható árcéduláját nem fogják megfizetni, főleg hogy tavaly draftolták Nakobe Deant, aki felé nagy reményeket táplálnak.

És akkor jöjjenek a nagyobb sztárok. Én Coxot már nem tartanám meg, hacsak nem ír alá kifejezetten kedvezményesen, de ezt kevésbé gondolom róla. Idős már, és ugyan rossz nem volt, de különösen jó sem. Hargrave nálam prioritást élvezne, azonban 30 éves kora ellenére nagyon magas lesz az árcédulája (évi 18 millió felett), amit nem biztos, hogy meg tud magának engedni az Eagles még kreatív könyveléssel sem. Az ő jövője számomra a legnagyobb kérdőjel jelenleg. Bradberryről úgy gondolom, hogy távozni fog, Slay és Maddox mellé nem tud az Eagles annyi pénzt allokálni a posztra, hogy beleférjen, így szerintem őt az első körben fogja pótolni a gárda. Gardner-Johnson nekem nagy kedvencem és a csapatnál is szeretik, prioritásként kezelik a megtartását. Neki is elég magas lesz az árcédulája, akár legjobban fizetett safety is lehet, ezért nem mondanám biztosra a megtartását. A franchise tag is felmerült, de annak a könyvelése nem lenne túl kedvező a csapatnak.

Plusz említsük még meg Brandon Grahamet (DE) és Jason Kelce-t (C), akik technikailag nem szabadügynökök, de a szerződésük kreatív kialakítása miatt valójában mégis azok lesznek a holtszezon egy pontján. Velük egyébként a nyáron lehet 1,5-1,5 milliót még spórolni. Mindketten klublegendák, mindketten akár vissza is vonulhatnak, Graham esetében a sima távozás is felmerül, Kelce biztosan nem játszik már másik csapatban. Bármelyikük maradni akar, az Eagles valószínűleg tárt karokkal fogadja (Kelce esetében biztos, Grahamnél talán már nem ennyire egyértelmű) és kaphatnak új szerződést, nagyon alacsony idei cap hittel és későbbi void évekkel.

Hova kell erősítés?

Támadóoldalon jó lenne egy WR3, kelleni fog egy futó és ha Kelce visszavonul, akkor egy guard is – ha marad, akkor a tavaly draftolt Jurgens veszi át Seumalo helyét RG-ben, ha nem, akkor Jurgens center lesz. Úgy gondolom, hogy egyiket sem a piacról fogja megoldani a csapat, esetleg egy passzblokkoló futó jöhet olcsón, ha lesz ilyen, amúgy a draft második-harmadik napján számítok ide új embereket.

Védőoldalon sem gondolom, hogy a piacon bármilyen nagy név érkezne, de még csak közepes sem. Az Eagles minden pénzét újraigazolásokra fogja költeni, így a jelenleg hiányposztként kezelt belső védőfal, pass rush mélység, linebacker, CB2 és safety közül ami belefér, azt megoldják majd a saját embereikkel, amit meg nem, azt majd a draftról pótolják.

Összességében tehát a piacról gyakorlatilag semmilyen igazolásra nem számítok, így jövőre több kompenzációs picket is fog kapni a gárda. Tippre Gardner-Johnson és Hargrave marad a csapatnál és érkezik majd egy gyenge oldali linebacker még, akár White vissza, akár valaki más olcsón.

New York Giants

A New York-iak a tavalyi évnek úgy álltak neki, hogy teljesen visszavesznek és belekezdenek egy újjáépítésbe, amihez tavaly gyakorlatilag semmilyen erőforrásuk nem volt. Így talán még őket is meglepte, hogy ilyen jól szerepeltek és rájátszásba jutottak, ami persze új kihívásokat és megnövekedett elvárásokat hozott magával.

Cap helyzet és rugalmasság

A Giantsnek effektív $43,7 milliója van a fizetési plafon alatt, ami a harmadik legtöbb a ligában. Ehhez jön még a Kenny Golladay kivágása utáni $6,7 millió, amit borítékolhatunk a piac nyitása előtt. Nagyot spórolni elméletben Leonard Williams vagy Adoree Jackson elküldésével lehetne még (ketten együtt 20,5 milliót jelentenének), de nem gondolom, hogy érdemes lenne a védelem háromból két legjobb játékosától megszabadulni. Kisebbet lehet még megtakarítani a cornerback Darnay Holmeson ($2,7 millió) és a rúgó Graham Ganón ($2,9 millió), ezek már inkább elképzelhető lépések.

Azonban nem csak kivágással lehet spórolni. A nose tackle Dexter Lawrence mindenképp jelölt egy hosszabbításra, amivel akár $9 milliót is meg lehet takarítani – bár a Giantsnek nem szükséges minden centet idén felszabadítani, így egészségesebben is el lehet osztani a terheket. Leonard Williamsen is lehet hasonló módon spórolni, akár $13 milliót is, de itt is ugyanaz a helyzet, hogy nem szükséges a legalacsonyabb cap hitre levinni a terhüket 2023-ra. Mellettük Adoree Jacksonon is lehet hasonló módszerrel akár $8 milliót megtakarítani.

A Giants tehát elég jó anyagi helyzetből várja a piac nyitását. Ha a hosszabbításokkal nem számolunk, akkor is minimum 50-55 milliója lesz a csapatnak – amit még tovább növelhetnek, ha akarnak.

Legfontosabb szabadügynökök

Persze ezt megelőzően még érdemes foglalkozniuk a saját lejáró szerződésű játékosaikkal. Nincs belőlük sok, de azért vannak fontosak:

  • Daniel Jones, QB
  • Saquon Barkley, RB
  • Julian Love, S

A két legnagyobb név természetesen a támadósor két kulcsfigurája, Daniel Jones és Saquon Barkley. Mindkettejükkel folynak a tárgyalások egy hosszabbításról, de az az érzésem, hogy egyikkel sem fognak tudni megállapodni hosszabb távon. A Giantsnél elég okos az új vezetőség, így egyrészt jól látják a futók értékét, másrészt jól látják Jones limitáltságát is, és hogy a tavalyi sikerében hatalmas szerepe volt az edzői stábnak. Biztos van olyan összeg, amiért megtartanák őket hosszabb távon, de ennél a piacon várhatóan mindketten többet kapnának, így ebbe ők nem mennek majd bele. Így pedig marad a franchise tag, amit csak egy játékosra lőhetnek el, ez pedig kérdés nélkül az irányító lesz – ezt gyakorlatilag Joe Schoen is megerősítette virágnyelven a Combine során. Így tehát azt jósolom, hogy Jones kap egy $32 milliós taget, Barkley pedig kimegy a piacra.

A védelemben a safety Julian Love a legfontosabb szabadügynök, és szerintem prioritás is lesz a megtartása. Jól játszott tavaly, sokoldalúan használható több poszton, ő is szívesen maradna, így szerintem tető alá hoznak egy évi körülbelül $8 milliós szerződést.

Rajtuk kívül is vannak még szabadügynökök, de a kevésbé fontos fajtából:

  • Jon Feliciano, iOL
  • Nick Gates, iOL
  • Richie James, WR
  • Darius Slayton, WR
  • Sterling Shepard, WR
  • Matt Breida, RB
  • Justin Ellis, DT
  • Jihad Ward, Edge
  • Oshane Ximines, Edge
  • Fabian Moreau, CB
  • Jamie Gillan, P

Egyikük megtartása sem prioritás az én szememben, de nyilván nem is lehet mindenkit elengedni, szóval lesznek újraigazolások, de mindegyik fent említett úriember maximum pármilliós tételt képvisel.

Hova kell erősítés?

A Giants ugyan rájátszásba jutott tavaly, de nagyon sok helyen kell még erősíteni ezen a rosteren. A liga talán legnagyobb needje a Giants linebacker-sora, ennél rosszabb egységet talán az egész NFL-ben nem láttunk tavaly. Ide mindenképp kelleni fog egy megbízható játékos. Nem tudom mennyire akarnak sok pénzt áldozni a posztra, mert szerintem értik a pozíciós értéket, de ha beruháznának, akkor David Long, TJ Edwards vagy Tremaine Edmunds is hatalmasat dobna az egységen. Ha olcsóbb útra tévednek, akkor Drue Tranquill, Azeez Al-Shaair vagy a draft második körében Jack Campbell lehet mondjuk opció.

A védelembe egyébként sokkal több nem kell (amennyiben Love-ot visszaigazolják), egyedül Adoree Jackson túloldalára kéne azért még egy jó cornerback. A piac ezen a poszton nem valami jó, de Cam Suttonben látnék fantáziát például, vagy akár Marcus Petersben, aki újra Martindale kezei alatt dolgozhatna.

Támadóoldalon nyilván az elkapó poszttal kell kezdeni, egy igazi WR1 nagyon kellene ide. A probléma nyilván az, hogy ilyen nincs a piacon. Wan’Dale Robinson és Isaiah Hodgins egyébként nem nézett ki rosszul, de nyilván nagyon kevesek a posztra ketten. Odell Beckham visszatéréséről pletykálnak, aki akár jó ötlet is lehetne (de mellé a sérülései miatt kellene azért még valaki), vagy ha rövid távon gondolkoznak, akkor cserélhetnek DeAndre Hopkinsért, de nem tudom, mennyire akarnak draft picket is áldozni a probléma megoldására – és valószínűleg nem is rövid távon gondolkodnak, így talán a draft tűnik valószínűbbnek, a piacon pedig inkább közepes opciót találhatnak.

A támadófal belsejét is fel kellene turbózni, amennyiben Feliciano és Gates sem tér vissza, illetve futó is kelleni fog, ha Barkley tényleg távozik.

Dallas Cowboys

A Cowboys ismét ott volt a rájátszásban, most nyert is egy meccset, de a csapatnál ennél többre vágynak és minimum konferenciadöntőig szeretnének jutni, ha nem tovább. Ehhez pedig változás kell, és nem tudom, hogy Mike McCarthy playcallerré való előlépése egy feltétlen jó irányba való elmozdulás, így a kereten is kellene erősíteni.

Cap helyzet és rugalmasság

A Cowboys jelenleg effektív 10 millióval van a sapka felett, bár ebben nincs még benne Terence Steele 4,3 milliós RFA-tendere. Kivágásokkal ráadásul nincs is sok tér a mozgolódásra:

  • Ezekiel Elliott, RB: $4,86 millió
  • Tyron Smith, LT: $9,6 millió
  • Jourdan Lewis, CB: $4,7 millió

Elliott esetében a fizetéscsökkentés is opció, ha belemegy a futó, de pénzcsökkenés szempontjából nagyjából ugyanott vagyunk. Az biztos, hogy a $16,7 milliós cap hitje tarthatatlan, és igazából a rövidyardos szituációkon és pass protectionön kívül nem is sok haszna van már. Tyron Smith esete érdekes, mert klublegendáról van szó, viszont 33 éves lesz, az utóbbi három szezon során csak 17 meccsen tudott pályára lépni és a tavalyi első körös Tyler Smith jól játszott a helyén, így elbírná a csapat a hiányát. Lewis sosem játszott igazán jól és meg is sérült tavaly, plusz a slotban előlépett DaRon Bland a szezon második felében, így nem hiszem, hogy Lewist marasztalni kellene.

Kivágásokon túl átalakításokkal és hosszabbításokkal is lehet spórolni:

  • Dak Prescott, QB: $22-24 millió
  • Demarcus Lawrence, Edge: $9-11 millió
  • Zack Martin, G: $9-10 millió

Mindhárom lépés viszonylag magabiztosan megléphető, bár azért Lawrence és Martin is átlépte már a 30-at, de meglepne, ha ne lenne bennük még pár magas szintű év.

A Cowboys ezekkel a lépésekkel akár 40-50 milliós helyet is kialakíthat magának a sapkában, és még ha ennyi nem is tűnik valószínűnek, azért lesz lehetőségük pár igazolásra.

Legfontosabb szabadügynökök

Az Eagleshöz képest nincs tele a csapat lejáró szerződésű játékosokkal, de azért akad egy pár fontos. Íme a támadók:

  • Tony Pollard, RB
  • Dalton Schultz, TE
  • Noah Brown, WR
  • Connor McGovern, G

Jerry Jonesék nagyra értékelik a futó posztot, így én azt gondolom, hogy egy franhise taggel megtartják Pollardot, és egyébként nem is vészes az a 10 millió egy évre, szóval tudom támogatni (sokkal nagyobb gond van az Elliott-szerződéssel). McGovern helyzete jó eséllyel attól függ, hogy Tyron Smith marad-e a csapatnál. Nem ugyanazon a poszton játszanak, de ha Smith marad, akkor a fiatal Tyler Smith bemegy majd guardba és akkor McGovernre nem lesz szükség (és pénz). Ha Tyront kiteszik, akkor érdemes lehet visszahozni McGovernt, mert nem teljesített rosszul. Noah Brown egy olcsó szerződéssel visszahozható, 3-4. számú WR-nek teljesen rendben van. Schultz jó eséllyel nem marad a csapatnál, a tavalyi franchise tag után nem fizetnek neki még 20 százalékkal többet, még akkor sem, ha egyébként nem volt rossz egyáltalán.

Jöjjenek a védők:

  • Dante Fowler, Edge
  • Leighton Vander Esch, LB
  • Anthony Barr, LB
  • Anthony Brown, CB
  • Donovan Wilson, S

Itt Vander Esch megtartása élvez majd prioritást. A linebacker tavaly egy olcsó prove it szerződést írt alá a sérülése után, de kiválóan játszott, így kiérdemelt egy nagyobb hosszabbítást. A poszton maradva Barr is FA lesz, őt nem feltétlen kell marasztalni, de ha a tavalyi $2 milliós szerződése körül aláír, akkor persze meg lehet tartani. Fowler rotációs pass rusherként nem mutatott rosszul, így szerintem olcsón szívesen megtartanák, a kérdés az esetében inkább az, hogy más hajlandó-e többet fizetni neki.

Wilsont szerintem meg akarja tartani a csapat, szeretnek a saját nevelésű játékosaikkal hosszabbítani, és a safety rá is szolgált erre, mert nagyon hasznos elem volt a boxban Dan Quinn védelmében és playmaker tulajdonságokat is csillogtatott. Egyes hírek szerint viszont akár túl drága is lehet és elképzelhető, hogy el kell engedniük. Anthony Brownt én bírom, de arra még nem teljesen jöttem rá, hogy Dallasban mit gondolnak róla és mennyire lesz prioritás a megtartása. A CB2 poszt nagy kérdőjel a csapatnál és jelenleg ő számítana favoritnak a megszerzésére, azonban lehet egy jobb megoldás után nézne a Cowboys.

Hova kell erősítés?

Ha úgy számolunk, hogy Pollard, Vander Esch és McGovern / Tyron Smith marad, akkor az RB, LB, G needeket ki is lőhetjük a listáról. A Cowboys legnagyobb problémája szerintem a playoffban is az volt, hogy nem volt elég dinamikus fegyverarzenálja. Ráadásul most Schultz (és talán Pollard) is távozik, így mindenképp kellene valaki az elkapósorba. Odell Beckham adja magát erre a feladatra, flörtölt is vele már Jerry Jones elég sokat.

A védelem legnagyobb problémája pedig a belső védőfal, aminek hiányában a futásmegállítás nem ment valami jól, vagy ha még jól is ment, akkor is extra erőforrásokat kellett ide allokálni. Szóval nagyon kellene egy jó belső védőfalember. Ha belefér egy drágább igazolás, akkor Dalvin Tomlinson lehetne az ideális megoldás a piacról, ha olcsó megoldást keresnek, akkor pedig A’Shawn Robinsonra vethetik ki a hálójukat.

Valahogy a második számú CB posztot is jó lenne megoldani, mert bár vannak fiatal jelöltek a rosteren, egyikük sem tudott kellően jó játékot mutatni ahhoz, hogy rájuk bízzák ezt a feladatot. A piacról nem tudom ki jelentene magabiztosan jó megoldást ide (elérhető áron), hacsak nem fér bele valahogy mondjuk James Bradberry.

Washington Commanders

A Commandersnek lehet új tulajdonosa lesz idén, így jövőre akár nagy változások is lehetnek a csapatnál. Az ő esetükben látni legkevésbé az irányvonalat a csoportban, reményeik szerint egy új vezetőség ezen tud majd segíteni.

Cap helyzet és rugalmasság

A fővárosiaknak jelenleg effektív közel $13 milliójuk van a sapka alatt – ezzel a középmezőny tetején tanyáznak –, amiben már benne van a safety Bobby McCain és az irányító Carson Wentz kivágása, plusz a védőfalember Daron Payne tagelése. A csapatnak sok opciója van a spórolásra, de egyik sem olyan egyértelmű, mint a Wentz cut volt.

  • Curtis Samuel (WR) kivágás: $5,8 millió
  • Logan Thomas (TE) kivágás: $5,2 millió
  • Chase Roullier (C) kivágás / fizetéscsökkentés: $3-4,3 millió
  • Charles Leno (LT) kivágás: $8 millió
  • Andrew Norwell (G) kivágás: $2,3 millió
  • Cornelius Lucas (OT) kivágás: $3,45 millió
  • Kendall Fuller (CB) hosszabbítás: $5,8 millió
  • Jonathan Allen (DT) átalakítás: $9 millió

Allen szerződésének átalakítását nyugodtan meg lehet lépni, ha pénzre lesz szükségük, fiatal és jó játékos, nem megy sehová a következő két éven belül. Fullerrel is érdemes lenne hosszabbítani, ugyanis jól játszik és sokat lehet vele spórolni, már csak egy év van hátra a szerződéséből.

A kivágások trükkösebbek. Thomas nem egy rossz elkapó TE, de blokkolásban nem valami jó, a csapatnál szeretik a fiatalokat, így akár mehet is. Samuel is hasznos tagja tud lenni egy támadósornak és jó kis játékokat rajzolhat fel rá Bieniemy, de McLaurin és Dotson mellett azért hatalmas szükség sincs rá feltétlen, legalábbis 13 milliós cap hittel. Szerintem a két skill játékos közül inkább őt tartják meg egyébként.

A támadófal még érdekesebb, ugyanis gyakorlatilag teljesen ki lehetne cserélni ezekkel a lépésekkel az egységet. Nyilván erre nem fog sor kerülni, így válogatni kell ezekből az opciókból, de bármelyikük menesztése reális opció, hiszen senki sem játszott jól. Roullier a jelenlegi $12,4 milliós cap hitjével biztosan nem marad, de ha egy fizetéscsökkentésre rá tudnák venni a sérülékenysége miatt, akkor jó lenne megtartani. Lenónak tavaly adtak szerződést, a többi poszton lévő változásokat tekintve ő szerintem maradni fog a nagyobb potenciális spórolás ellenére is, mert ő legalább egy korrekt teljesítményt nyújt. Norwell nem teljesített valami jól, és ugyan nem lehet olyan sokat spórolni rajta, van esély a távozására, mert fiatalabbak akarnak lenni a falban. Lucas talán maradhat, még ha nem is egy túlzottan jó tackle, de Sam Cosmi lehet bemozog guardba és akkor kell egy veterán RT, amíg találnak egy jobbat a draftról. De akár ő is mehet igazából.

Ezekkel a lépésekkel számolva olyan 40 millió körüli helye lehet majd a Commandersnek a piac nyitására.

Legfontosabb szabadügynökök

Lejáró szerződésű játékosok terén nem sok mindennel kell foglalkoznia a Commandersnek. A kezdőből gyakorlatilag 1-1 támadó és védő szerződése jár le, és sem a guard Trai Turner, sem a linebacker Cole Holcomb nem nagy veszteség. Még egy guard, Wes Schweitzer nevét hozhatjuk fel, illetve a csereirányító Taylor Heinicket. Megemlíthetjük talán a center Tyler Larsent, a pass rusher Efe Obadát vagy a nickel corner Danny Johnsont, de tényleg csak azért, hogy ne legyen olyan üres ez a szekció. Igazából egyikükhöz sem kell ragaszkodni – olcsón nyilván bárki maradhat, de nem lesz prioritás egyikük visszahozatala sem.

Hova kell erősítés?

Függetlenül attól, hogy mennyire hiszünk annak, hogy az ötödik körös Sam Howell lehet a kezdő jövőre, egy veterán irányító mindenképp kelleni fog. Sokat elárul majd a tervekről, hogy megpróbálkoznak-e mondjuk Jimmy Garoppolóval, vagy csak egy Jacoby Brissett kalibert szereznek. A skill sor abszolút rendben van, Thomas kivágása esetén elférhet egy magasabb szintű tight end a piacról, de talán nem is ez lesz a prioritás.

Offense oldalon maradva a fallal egyértelműen foglalkozni kell. Gyakorlatilag öt kérdőjelet tudunk csak felmutatni jelenleg a falban. Egy guard igazolást én borítékolnék a piacról, akár csoporton belül Isaac Seumalót drágábban, esetleg olcsóbban Nate Davist a Titanstől. A kivágandó listát nézve akár tackle is jöhetne, de a piac nem valami jó, Mike McGlinchey-ért pedig óriási verseny lesz és valaki túl fogja fizetni – nem biztos, hogy ebbe be kell szállni. Ha Ethan Pocicot le tudják akasztani centernek, az még lehet egy jó lépés és akkor Roulliert el lehet engedni.

Védőoldalon egy linebackerre szükség lesz Jamin Davis mellé, és lehet is válogatni a piacon bőséggel. Igazából majdnem mindegy, hogy TJ Edwardsot, Tremaine Edmundst vagy David Longot viszik el, mindegyikkel jól járhatnak, ha költeni akarnak a posztra. Emellett egy cornerbackre lenne még szükség, azonban ezt szerintem inkább a draft első körében lenne érdemes orvosolniuk.

[/ppp_patron_only]

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!