Connect with us

Minden ami NFL

Chicago Bears – Ez mindennek a legalja

A Chicago Bears mélypontra ért. Sok mindent megéltek már a 2010 óta playoff-győzelem nélküli franchise szurkolói (ez egyébként a 6. leghosszabb aktív sorozat), tavaly is a liga legrosszabb csapatát kellett nézniük, de ami most történik, arra már nehéz szavakat találni. Hiszen amikor a tévétársaságok elkapcsolnak a meccsedről, ahol Patrick Mahomes játszik és ahol Taylor Swift káromkodik örömében Kelce mama mellett a lelátón, csak hogy leadhassák a Joshua Dobbs vezette Cardinals támadósort, az már tényleg mindennek a legalja.

Hogyan jutottunk el idáig?

Mondanám, hogy kezdjük az elejéről, de akkor jövő hétig írnám a cikket. Szóval menjünk vissza egy héttel ezelőttre, ahol kicsúcsosodott az egész történet. Biztos van több is, de az Urban Meyer-féle Jaguarson kívül nem igazán jut eszembe csapat, amelynek volt ennél rosszabb pár napja.

Kezdődött azzal (és igazából lehet, hogy keverem már az időbeosztást), hogy a védőkoordinátor Alan Williams bejelentette lemondását “családi és egészségügyi okokra” hivatkozva. A teljes igazságot továbbra sem tudjuk, de az kiderült, hogy “illetlen viselkedés” miatt kellett mennie és a Bears HR-csapatának is be kellett avatkoznia, emellett az FBI is átkutatta a házát (pletykák szerint gyerekpornó miatt). Tetézve a történetet az újonc cornerback Tyrique Stevenson elárulta egy nappal később, hogy Matt Eberflus főedző még mindig nem beszélt velük a helyzetről, tehát a médiából tudták meg, hogy a védőkoordinátoruk távozott és nem igazán kaptak választ arra, hogy miért is történt az egész. Ez már alapjában véve nagyon szemöldökráncolós volt, de közel sem ez volt a legfurcsább és/vagy legérdekesebb történés a héten.

A legnagyobb port Justin Fields nyilatkozata kavarta, aki arról beszélt, hogy robotszerűen mozog és túl sokat gondolkodik a zsebben, nem tudja elengedni magát és szabadon játszani. Természetesen megkérdezték, hogy miért lehet ez, amire a válasz: “Lehet edzői munka.” Még ha kicsit rosszabbul is hangzott ez így, mint ami valójában volt, akkor is egyértelmű, hogy részben hibásnak gondolja Fields az edzői stábot is a gyenge teljesítményéért – egyébként teljesen jogosan. Később persze újra összehívta a médiát, hogy nem úgy gondolta ám azt és neki kell jobban játszania, de ez nyilván semmit sem ér már ilyenkor.

Aztán a general manager Ryan Poles is összehívta a médiát, hogy elmondja, minden a lehető legnagyobb rendben van, egyáltalán nem pánikol senki az épületben (fordítás: de, pánikolunk), Fieldsben nagyon is bíznak, satöbbi, satöbbi. Mindez ugyebár a második forduló után, ezt nem győzöm hangsúlyozni. Szinte példátlan.

Hab a tortán, hogy több mint 100 ezer dollár értékben elloptak gyepápoláshoz szükséges berendezéseket a Soldier Fieldről, mert úgy tűnik nem volt elég a biztonsági szolgálat.

És akkor odáig még el sem jutottunk, hogy mit művel a pályán a Bears. Mostanra elszenvedték zsinórban a 13. vereségüket, a szezont három 10+ pontos vereséggel nyitották, amire 2015 óta csak három csapat volt képes, jelenleg nekik a legrosszabb a pontkülönbségük és csak azért kerültek háttérbe ezen a héten, mert a Broncos 1966  óta nem látott 70 pontot kapott a Dolphinstól. Pedig ha a Chiefs nagyon akarta volna, megtehette volna ugyanezt velük, hiszen 34-0 volt a félidei állás az Arrowheadben.

Adódik a kérdés: hol ment ez félre?

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
1990 HUF19 990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
2990 HUF29 990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Támogató
havonta
évente
4490 HUF44 500 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group