Connect with us

Hír

CeeDee Lamb céljai: Super Bowl, aztán legmagasabb WR-fizetés

A Cowboys elkapója, CeeDee Lamb a liga legjobbjai közt van idén, hiszen jelenleg neki van a legtöbb scrimmage yardja a WR-ek között. Még Tyreek Hillt is megelőzi, hiszen ugyan le van maradva tőle elkapott yardokat tekintve, de a futottakkal ezt kompenzálja. A levegőben 1651, a földön 106 yardot termelt idén és összesen 12 touchdown került a neve mellé. Nem meglepő módon szeretne a liga legjobban fizetett elkapója lenni, de előtte azért még a Super Bowl a legfontosabb cél – nyilatkozta a Dallas Morning Newsnak.

A Cowboysnak nem kötelező még hosszabbítani Lambbel, a negyedéves elkapónak még egy év hátravan a szerződéséből, meg utána a franchise taget is lehet használni, szóval Jerry Joneséknak nem kell sietniük, de pénzügyileg jobban járnak, ha mielőbb tető alá hozzák a szerződést, így egy jobb átlagot tudnak kiharcolni hosszabb távra. Plusz ha Lamb így folytatja, akkor csak nőni és nőni fog az értéke a következő években.

Ha Lamb a legjobban fizetett szeretne lenni, akkor az $30 milliót jelent évente, ugyanis ennyit visz haza Tyreek Hill (habár ez kicsit fals szám a szerződés utolsó évébe rakott 45 milliós tétel miatt). A nagyobb probléma az Dallasban, hogy Dak Prescottnak és Micah Parsonsnak is új szerződést kellene adni, ami még ennél is drágább lehet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group