Connect with us

Hír

A Lions és a Ravens elit tight endje is ott lehet a pályán a divíziós körben

Az alapszakasz után még úgy tűnt, hogy nem látjuk a rájátszásban sem Mark Andrewst, sem Sam LaPortát. Utóbbi viszont már a Wild Card körben is játszott és jó eséllyel mindketten ott lesznek a pályán a divíziós körben.

Andrews még november közepén sérült meg és akkor azt nyilatkozta a Ravens főedzője, John Harbaugh, hogy a kiváló tight end olyan súlyos bokasérülést szenvedett, ami miatt véget ért a szezonja. Ehhez képest most teljes edzésmunkát végzett, ami ugyan még nem garancia semmire, de nem lenne meglepő, ha legalább limitált szerepkörben játszana a Texans ellen. Az utóbbi két évben Pro Bowler támadó a sérülése előtt 45 elkapásból 544 yardot és 6 TD-t jegyzett, a hiányában főleg Isaiah Likely kapott nagy szerepet a támadósorban.

Szintén jó híreket kapott a Lions is Sam LaPortával kapcsolatban. Az újoncként is elit szinten teljesítő tight end az utolsó fordulóban szedett össze egy súlyosnak tűnő térdsérülést, de ennek ellenére pályára lépett a Rams ellen, sőt még egy TD-je is volt viszonylag limitált szerepkörben. Ennek ellenére kérdőjeles volt az állapota a Bucs ellen, de mivel szerdán teljes edzésmunkát végzett, így most mindenki optimista Detroitban és az sem kizárt, hogy ezúttal komolyabb szerep jut neki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group