Connect with us

Minden ami NFL

A legtöbbet fejlődő egységek a tavalyi évhez képest – defense

Egy egész franchise sorsát nehéz egy holtszezonról a másikra megváltoztatni. Azonban ha egy kifejezetten gyenge pontot legalább közepes, vagy akár ténylegesen erős egységgé tudsz formálni a csapaton belül, akkor nagyot léphetsz előre. Úgyhogy most megnézzük melyek a legtöbbet fejlődő egységek a tavalyi évhez képest – legutóbb a támadókkal foglalkoztunk, most pedig jöhetnek a védők. 

Lions szélső cornerbackek

A Lions tavaly talált egy nagyon jó slot cornert Brian Branch személyében, aki már újoncként nagyon közel volt ahhoz, hogy bekerüljön az All-Pro csapatomba (első kimaradó volt). A szélen azonban pocsék volt mindenki, aki megfordult. Cam Sutton konkrétan a legtöbb yardot (889) és a 7. legmagasabb passer ratinget (113,9) engedte tavaly a ligában. És elméletben ő volt a csapat legjobb szélső CB-je, mert mögötte Jerry Jacobs és Kindle Vildor kapott még szerepet, akik hasonlóan borzasztóak voltak.

Nyilvánvalóan változásra volt szükség, ha a Lions ott akar maradni az NFC élvonalában, főleg ha a Super Bowlra fáj a foguk. Ráadásul azt is fontos kiemelni, hogy Aaron Glenn védőkoordinátor alapvetően egy sokat emberező, agresszív rendszert akar futtatni, amibe még inkább kellenek a CB-k. Próbálkozott szezon közben inkább zónázni, hogy elrejtse a cornereit kicsit, de ekkor rosszabbul teljesített a védelem és akkor jött ki belőlük a jobb teljesítmény egység szinten, amikor sokat embereztek és maradtak Glenn alapfilozófiájánál. Szóval idén muszáj volt jól emberező CB-ket szerezniük. Brad Holmes pedig tette a dolgát.

Először érkezett Carlton Davis a Buccaneersről egy harmadik körös pickért, akinek ugyan a tavalyi nem volt a legjobb szezonja, de az utóbbi években nem az erősségeire épített a Bucs, mert jóval többet zónáztatták, mint ideális lett volna. Ő ugyanis egy főleg emberezésben jó, kemény stílusú, fizikális játékos, aki jól fog illeni Glenn rendszerébe. Másodszor pedig a draft első körében fel is cseréltek Terrion Arnoldért, aki egy rendkívül tapadós játékos, ott tud maradni az elkapóknál, és neki is megvan a megfelelő lionsös mentalitása.

A jövő sztárjai – Terrion Arnold

Az már csak hab a tortán, hogy a második körben Ennis Rakestraw Jr. is érkezett, aki szintén tökéletesen illik ebbe a rendszerbe és a mentalitásba a játékstílusával. Idén még Davis mögött csere lesz, de jövőre a kezdőben is találhatja magát, így hosszabb távra megoldhatta legnagyobb problémáját a Lions.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x