Connect with us

Hír

Évi $26 millió körüli ajánlata van a 49ersnek Aiyuk számára

A 49ers és a sztárelkapó Brandon Aiyuk továbbra sem tudott megállapodni egy szerződéshosszabbításról, láthatóan nincsenek közel az álláspontok. Michael Silver (San Francisco Chronicle) most arról számolt be, hogy a csapat legutóbbi ajánlata nagyjából évi $26 millióról szól az elkapó felé.

Ezt nem csoda, hogy Aiyuk nem akarja elfogadni, hiszen nem hogy nem közelíti meg Justin Jefferson $35 milliós átlagát, ami jelenleg rekordnak számít, de még csak Jaylen Waddle és Amon-Ra St. Brownét ($28,25-30 millió) sem, akik szintén idén kaptak szerződést. Aiyuk simán tud érvelni amellett, hogy náluk jobb elkapónak számít.

A támadó egyébként kihagyta a kötelező minitáborát a csapatnak, legközelebb majd az edzőtáborban kellene ismét megjelennie, de amennyiben addig nem sikerül megállapodni, úgy esélyesnek tűnik egy hold-in szituáció, azaz hogy Aiyuk ott lesz a helyszínen, de nem öltözik majd be az edzésekre. Tavaly Nick Bosával is ez volt a helyzet, vele végül csak szeptember elején, közvetlen a szezon kezdete előtt sikerült megállapodni.

Ideális esetben erre hamarabb sor kerülni Aiyuk esetében, azonban ha mégsem, akkor egy szezon közbeni csere sem tűnik elképzelhetetlennek.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x