Connect with us

Hír

BREAKING: Megsérült JJ McCarthy, akár a teljes szezont is kihagyhatja

Az 1/10-re kiválasztott JJ McCarthynak nagyon biztató bemutatkozása volt az előszezon első körében, azonban mint utólag kiderült, megsérült a térde. A hétfői edzésen térdfájdalmakra panaszkodott a fiatal irányító, most pedig Kevin O’Connell főedző elárulta az újságíróknak, hogy meg kell műteni McCarthy meniszkuszát.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mennyi időt kell kihagynia, ez majd csak a műtét közben derül ki. Ugyanis eközben tudják csak megmondani a súlyosságát és ettől függően két opció van. Ha teljesen helyre kell állítani a meniszkuszt, akkor várhatóan a teljes szezont ki fogja hagyni. Ha viszont csak kisebb beavatkozásra van szükség, akkor jó esetben 4-6 hét után visszatérhet a pályára.

Ezzel együtt még biztosabbá vált, hogy Sam Darnold lesz a Vikings kezdő irányítója a szezon elején. A terv eddig is ez volt, de így könnyen lehet, hogy egész évben őt fogjuk nézni lilában. Pedig McCarthy tényleg biztató volt bemutatkozásakor, a gyors interceptionje után nagyon jól osztogatott. Tegyük hozzá, hogy egyébként Darnold is jól mutatott ebben a támadósorban.

ACL, MCL, meniszkusz – az NFL-játékosok rémálma

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2024-08-13 19:44

Kezdődik…

Brothers
Brothers
Reply to  Fetyke
2024-08-13 22:21

Aki minnesota fan mint én az tudja hogy mindig történi fog valami és nincs szerencsék .örökös szenvedés

Miguel Borges
Miguel Borges
2024-08-14 08:10

Pech…konzultálni kellene Djokovic al meg az orvosaival, hátha….

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x