Connect with us

Hír

A Panthers és a Cardinals falemberét, a Bengals cornerbackjét vesztette el a szezonra

A Panthersnek új centerre lesz szüksége, ugyanis Austin Corbettnek elszakadt a bicepsze, amit így értelemszerűen meg kell műteni, emiatt idén már nem fog pályára lépni. A falembernek nincs szerencséje a sérülésekkel, ugyanis 2022-ben az utolsó meccsen az ACL-e szakadt el, majd tavaly ebből felépülve mindössze négy meccs jutott neki, majd az MCL-e sérült meg. Idén nagyon jól játszott, így nagy veszteség a kiesése. A helyén Brady Christensen kezdhet a továbbiakban. További rossz hír a csapat számára, hogy a jobb tackle Taylor Moton is megsérült rövidebb időre, ezen a héten Yosh Nijman kezd majd a helyén.


A Cardinals is hasonlóan rossz híreket kapott, ugyanis a guard Will Hernandeznek a térdsérülése miatt kell kihagynia a szezon hátralévő részét. A korábbi második körös, mára már 29 éves játékos stabil tagja a csapatnak tavaly óta, korrekt teljesítményt nyújtott. A helyére alapvetően az újonc Isaiah Adams állhatna be, de jelenleg ő is sérült, így Trystan Colon lehet a kezdő. Hernandez szerződése az idény végén egyébként le is jár.


A Bengals is rossz híreket kapott, náluk a cornerback Dax Hill dőlt ki a szezon hátralévő részére egy ACL-szakadás miatt. A korábbi első körös safety idén posztot váltott, de hol játszott, hol nem, igazából nem találták meg a fix legjobb kezdő duóját a csapatnak. Így viszont biztos Cam Taylor-Britt és DJ Turner fog játszani a két szélen.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x