Connect with us

Hír

Kijött a sztriptízbárból, majd meglőtték a Broncos elkapóját

Múlt pénteken (szinte hihetetlen, hogy a mai világban ez csak most derült ki) kétszer is meglőtték a Broncos elkapóját, Josh Reynoldsot, miután egy glendale-i sztriptízbárban szórakozott – írja a 9News.

Reynolds és barátja az elmondásuk szerint hajnal 2:45 körül hagyták el a sztriptízbárt (ahol állítólag semmilyen konfrontációba nem keveredtek), majd két autó is követni kezdte őket és lövéseket adtak le rájuk. Felmentek az autópályára, ahol leállt az áldozatok autója és gyalog mentek tovább. Később a rendőrök megtalálták a járművet és elöl, illetve hátul is találtak jó pár lövésnyomot. Reynoldsot a bal karján és a fejének hátsó részén találták el, társát pedig háton lőtték. Emellett voltak karcolásaik abból adódóan, hogy átmásztak egy kerítésen. Az elkövetőket egyébként letartóztatta a rendőrség.

Szerencsére Reynolds megúszta az esetet, hiszen a héten már ott volt a Broncos edzésein az oldalvonal mellett és erőnléti munkát végzett. Jelenleg sérültlistán van, ugyanis két héttel ezelőtt eltört az ujja. Idén 183 yardot és egy TD-t szerzett a Lionstől tavasszal leigazolt játékos.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x